תודה חברים, קראתי את הפורום שלשום ולא היה לי זמן להגיב, עכשיו יש לי קצת זמן אמנם עייף ומת ללכת לישון... ;D ;D
יש לי גישה למחשב,
אם בעבודה אז אני צריך לגלוש פה בהסתר,
ואם בבית רק בשעה שכולם הלכו לישון, כמו עכשיו.
אני יכול להגיד שהיום אני נקי, החזקתי ולא הלכתי לשום מקום רע.
מבחינתי זה הישג.
יום אחד.
זה הרגשה טובה במיוחד כשהזבל זמין לי בעבודה ובכל זאת לא נפלתי, האמת שהייתי עסוק כל היום.
ידוע שאחת התרופות למחלה היא להיות עסוק...
MSN, תודה ואני מקווה שבאמת תמשיך לבקר פה יום יום. זה לא קל, כי היצר מושך למקומות אחרים אבל תעשה השתדלות.
בקשר לשאלותיך נענה אחת אחת (יותר נכון נפיל אותן אחת אחת
;D
;D :-X :-\ :'(
לא יודע איזה סמיילי מתאים פה.
האם אתה בהכרח לבד במשרד? כשהשותף לא מגיע אז כן רוב היום אני לבד כי כל השאר במשרדיהם.
האם יש אפשרות להזיז את המחשב כך שיהיה במקום יותר מרכזי? שלילי. העמדות ממוקמות במקומות הכי טבעיים שיכולים לחשוב עליהם. כל שינוי מהמצב הטבעי יעלה מיד שאלות ורק יעשה בלאגן בחדר.
אולי אפשר לשנות שעות עבודה כך שיותר אנשים נמצאים? שלילי. השעות הם סטנדרטיות. מהבוקר עד הערב.
האם יתכן ולטכנאי המחשבים יש תוכנת ניטור שעוקבת אחריך? (אפקט הרתעה?) בעיקרון זה האפקט האחרון שעוד נשאר. אני יודע משמועות שמנהל המחלקה שלי מקבל אחת לחודש רשימה של כל האתרים שביקרו בהם העובדים + כמה זמן שהו בכל אתר. אני מניח שבסה"כ מדובר בעשרות אלפי שורות של כתובות והניסיון (מבחן התוצאה) מראה שהמנהל כנראה לא נובר בזה אולי כי הוא מכבד את הפרטיות. אני לא עובד בחברה פרטית, כי אם ציבורית. הכללים שם קצת שונים. בכל זאת תמיד יש את החשש שיום יבוא והוא יקרא לי לשיחה אישית בנושא במקרה הטוב ולפיטורין במקרה הפחות טוב.
האם יש סיכוי שמדווחים לבוס על גלישה לזבל? כמו שאמרתי אני לא יודע ייתכן שכן וייתכן שלו וייתכן שהבוס בעצמו גולש לזבל ואז מה??
אולי יש אפשרות לשים מצלמת רשת שתהיה מחוברת לבית ותעקוב אחריך? שלילי.
אולי יש תוכנות סינון מסוג אחר שלא יגרמו לחיבור של הטכנאים להיחסם? יש אחת (קרקית) שפעם עשתה לי בעייה, אני נורא חושש להתקין אותה שוב פעם. לפרמט מחשב זה לא מלבב במיוחד ששואלים אותי "איך זה קרה? התקנת משהו?" ...
לא נשאר לי אלא לסמוך על השם ועליכם וקצת עלי על המשפחה והילדים.
יום אחד נקי, ה' יזכה אותי לעוד כמה. אמן.
אש - תודה חבר זה כייף לראות רוח חדשה וצעירה בפורום.
תמשיך לכתוב פה, שיתוף מחשבות ותהיות יכול להיות בבחינת נחמה פורתא.