תודה רבה לכל המגיבים והמעודדים, אין לי ספונסר, הגאווה שלי לא נותנת לי כרגע. וגם הספק אם אני מכור או סתם חוטא...
היה קושי אתמול בלילה.
בינתיים יום שני לניקיון.
אני מזכיר לעצמי מה שכתבתי כמעט לפני שנה וחצי כשהתחלתי להיות נקי ואז החזקתי מעמד עד ששוב נפלתי:
הנה מה שכתבתי:
1) מאז תחילת הספירה בפורום אני כמעט תמיד נמנע מלהכנס לאתרים בעייתיים ללא חוסם תמונות - פשוט שמתי לב מהעבר שהנפילות מתחילות בראיות ב"שוגג" ואז חצי שוגג ואז מזיד ואז.. לכן כמניעה אני משתדל להקפיד שלא להכנס לאתרים עם חשש פרסומות ותמונות לא צנועות ללא חוסם התמונות והפרסומות. כך אני רואה מלל בלבד.
מה שהעין לא רואה, הלב פחות חומד...
2) התאמצתי יותר שלא לראות נשים גם פנים של נשים, היו עליות וירידות בזה, אבל ודאי שמתחילת הספירה הקפדתי הרבה יותר, תודה לאבל'ה שעוזר.
3) קראתי בפורום שיתופים, עצות, דיונים - מאוד עזר לי
4) השתתפתי (לא כל יום) בקבוצות הטלפוניות, בעיקר בתור מקשיב, זה מאוד עוזר לי, כוח הרבים יש לו כוח עצום לאחלמה.
5) השתדלתי להתייחס עוד יותר בכבוד לאשה ולילדים, עוזרת לי תפילת השלווה וגם ההפנמה שאלוקים מנהל את העולם.
6) היה לי משהו שהפריע לי בהתנהגות האשה, והתקשרתי ליועץ נישואין, חשבתי גם לקבוע פגישה, אבל הוא פתר את זה בטלפון, כך לבינתיים.
7) אני ממשיך בהתעמלות, אכילה בריאה, יתכן שגם זה עוזר.
8) אתמול היה לי גל של תאווה, שיתפתי קצת בפורום, אכלתי שוקולד (היה טעים...)
9) שבוע שעבר חששתי מגל תאווה, נסעתי לכותל והיה כיף...
10) אני יותר מדבר עם השם, אמנם בעבר גם כן, אבל מאז ימי ה"ספירה" אני יותר מבקש יותר מתחנן על נפשי.
11) ממשיך עם הקביעות שלי בלימוד התורה, לומד נושאים שמעניינים אותי, אני מקווה להגדיל את הזמן שאני מקדיש ללימוד התורה.
12) התקדמתי קצת יותר ברצינות בפרויקט שאולי הוא השליחות של חיי, שלצערי הזנחתי אותו בגלל התאווה והניסיון לפתור את הבעייה עם התאווה, עכשיו כשמתחילים לראות את האור, אז הנשמה מתפנה יותר לתפקידה האמיתי.
אולי יש עוד אבל זה לבינתיים.
שבת שלום חברים יקרים!