תודה יעקב ויעקובלה של אבא.
אני מסכים, אני באמת חושב שהעיקר להתמקד בפעולות הנצרכות להיעשות באותו היום. אבל מה לעשות, לפעמים יש בלב איזשהו רצון קטן להיות כבר בהחלמה טוטלית....
מה שברור, אני מרגיש שכל פעם לאחר שאני נופל הרבה יותר קל לי לקום, כי אני רואה התקדמות משמעותית מאוד במרווחי הזמן שבין נפילה לנפילה, ויותר מכך אני רןאה את האמת ששיטת 12 הצעדים משקפת. יש כאן מין אמת שהיא חידוש, עבודה קשה ונעימות שמעורבבים יחד, וכל פתרון אחר ונסיון אחר להתמודד עם ההתמכרות נראה לי עקר וחיוור.[בשבילי...]
אני מרגיש שיש אור בקצה המנהרה, שהתקדמתי , נפלתי קצת התרחקתי בגלל מפולת אבנים [ואין לי מושג עוד כמה פעמים אצטרך ליפול במפולות מעין אלו] אבל הדרך ברורה, השבח לקל.
בכלל באתר הזה אני סוף סוף מרגיש שיש תקווה, שאני לא לבד, ואנחנו כאן באותה סירה ובאותה התמודדות. זה נותן הרבה כוח.
ב"ה עוד יום נקי עבר עלי, יום שבו השתדלתי למסור להקב"ה את כל הנקודות בחיים שלי שאינן בשליטתי ובעיקר[3 נקודות ששם בא לידי ביטוי הרצון שלי בשליטה בצורה נואשת] 1] חוסר ההספק שלי ביחס למטלות הרבות שיש לי לעשות. 2] התחושה שלי שאחרים טובים ממני ואני נחות מהם בתחומים כאלו ואחרים 3] התמוודדות חינוכית שיש לי עם אחד מילדיי.
תודה ה', עם תפילה להקב"ה שיתן לי ולכולנו עוד יום נקי, ויתן לי את השכל והרצון לפעול בנקודות הנכונות.