גילוי נאות: גם לי נעים לשוחח איתך. עובדה שאני חוזר לזה שוב ושוב למרות שלפעמים אתה עולה לי על העצבים
ובאשר לפחדים שלי: בראש שלי עובר קטע קריקטורי שמסביר קצת איך אני מרגיש ביחס לצורך להיכנע ולהעביר את השליטה על חיי לאחרים.
זה קטע מסדרת מדע בדיוני שחביבה עליי במיוחד, המציג סוג של יצורים המכונים "בורג" (רי"ש בשווא), שהם חצי-אורגניים וחצי-רובוטים, החיים בתודעה משותפת ובלי אישיות נפרדת לכל אחד (הם לא מכירים את המילה "אני", רק "אנחנו"), ושתחביבם לעכל לקרבם באופן קיבוצי את כל מה שנקרה בדרכם ויכול להועיל להם, תחת הסיסמה המלבבת: "resistence is futile"' , "ההתנגדות (לנו) היא חסרת תועלת". בני האדם במקרה הזה כמובן אינם מעוניינים למחוק את אישיותם האינדיוידואלית ולהיבלע בגוף הזה, ומכאן המלחמה ביניהם.
ככה אני תופס את עצמי ביחס לעולם בהרבה תחומים ועניינים, נאבק בכוח אינסופי ואכזרי שכל תכליתו לשעבד אותי ולמחוק את הזהות ואת האישיות שלי. אני מבין שמדובר בקריקטורה. אני מבין שהעולם אינו כל כך נורא. אני מוכן אפילו ללכת על הימור בלתי מבוסס בעליל ולומר שגם מי שברא אותו אינו בדיוק "בורג". אבל בכל מקום נתון שבו אני נתקל בקושי של משהו חזק ממני, אני מדמיין איך המכבש הגדול מנסה למחוק אותי, לפרמט אותי ולאלף אותי כך שאדקלם בדיוק כמו כולם.
ועוד גילוי נאות למען הסר ספק: כל הדברים לעיל נכתבו בלי שמץ מרירות או ציניות. אני באמת מביא כאן משהו פנימי משלי, מתוך תקווה שהתגובות שאקבל יביאו לי תובנות אשר יקדמו אותי למקום קצת יותר חיובי.
על פי בקשה שהועברה אליי מחקתי את הקישור שהעליתי כאן, לטובת מי שלא יעמוד בפיתוי להסתכל בדברים אחרים. מי שרוצה לראות את הקטע מוזמן לפנות אליי בפרטי.