בתום כמה ימי בעסה ומשברים נפשיים שאפשר היה לקרוא כאן בכתיבה שלי, התחילו העננים קצת להתפזר. על פי ההדרכה שקיבלתי, כדי להתקדם היה עליי לבקש עזרה מלמעלה. דא עקא, לא רציתי שום קשר עם מי שהרגשתי שדפק לי את החיים כששלח אותי עם תנאי פתיחה כאלה להתמודד עם משהו בלתי אפשרי. טקסטים שקראתי כאן באתר (כמו דבר התורה לפרשת דברים על "בשנאת ה' אותנו", או "כמו שאבלה רצה) היו אולי עוזרים לי בתקופות אחרות בחיי, אבל לא כעת, כשהתחלתי קצת לעבוד על זה ברצינות, לסקל אבנים ולגלות את קיני הנחשים שהסתתרו מתחתן. הזעם עמד לשרוף כל דבר בדרך, ולא ראיתי איך אני מתקדם.
אתמול כתבתי הודעה לספונסר שלי, והרעיון שעלה לי אז היה שניתן לבקש עזרה מלמעלה, אבל במקום לפנות בסגנון הרגשני והדביק מדי לטעמי שהרבה אנשים כאן נוקטים בו, ושלי באופן אישי עושה פריחה - לגשת בסגנון business-like, עסקי וענייני, כמו שמבקשים מהפקיד בבנק להאריך את מסגרת האשראי לכמה שבועות עד שייכנס הפיקדון או משהו כזה. עם זה אני יכול בהחלט לחיות, ואת הזעם והפיכת השולחנות בדרישה להסברים שעוד תגיע מתישהו אשמור להזמדנות אחרת. אני לא מדחיק את זה, רק שם בהקפאה עד לרגע הנכון.
בדרך לעבודה שלי יש נקודה מסוימת שממנה מתחילים גלגלי התשוקה את פעולתם במוח כהכנה לקראת החוויות מול המחשב. הבוקר כשעברתי שם פניתי בצורה עניינית, וביקשתי שהנושא יטופל, כי כרגע לי אין הכוחות להתמודד עם זה לבד. משהו כמו: "לטיפולך אודה, על החתום גוני".
עובד לא רע בינתיים, נכון לשעת כתיבת הפוסט הזה, מה גם שהיה בוקר יחסית סוער ומלא פעילות במונחים של המקום המנומנם משהו שבו אני עובד. יכול להיות שלהיום זה יעזור.
יום טוב