הזכרת לי מה שהיה לפני מס' שנים... קודם "תקופת המחלה" בזמן "תקופת החטא"...
כשהמעביד ישב חדר לידי ועובד אחר ישב באותו חדר איתי.... ואני גלשתי... והתגלשתי...
כמובן שכל פעם ששמעתי (או שחשדתי ששמעתי) רחש של "הדלת תסוב על צירה" המסך התחלף... והמעביד בא' ההזדמנויות שם לב לכך ושאל אותי מה זה ועל מה זה... מילמלתי משהו.... לא זוכר אפילו מה... ו"קיבלתי ע"ע" עוד איזשהו קבלה....
המעביד "הריח" שמשהו לא כשורה וביקש ממני לבדוק מה העובד השני איתי בחדר עושה על המחשב כי יש לו הרגשה לא טובה... (אני הרי העובד העובד היותר חרדי, והנשוי. ההוא רווק ובדרגה פחותה ממני לא?) בקיצור, נתן לחתול לשמור על החלב. בסופו של דבר, לאחר מס' פניות מצידו אלי ולאחר ש"לא מצאתי כלום" אצל העובד השני הוא פיטר אותו. חייב להיות מתוחכם שעובד עלי בעיניים...
שנים חלפו, זכיתי למצא את אתרא קדישא הדין. והמינון ירד (עדיין לא הצלחתי להפסיק לגמרי באותו זמן) ויום א' עברה על המעביד רוח של טהרה והוא החליט לעשות בדק-בית ולחזק את הפילטרים... וראה זה פלא! בכל המחשבים הפילטר עבד והסיסמא (שרק הוא ידע אותה) עבדה לו והוא הצליח להעלות את הרמה... פרט למחשב שלי... וכשהוא שלח בקשה מהמחשב שלי לאיפוס סיסמא כי משהו השתבש שם הוא לא קיבל את הסיסמא למחשב שלו... זה הגיע למחשב שלי....
[color=red][size=18pt]
הכתובת היתה כתובה על הקיר בדיו אדום!
תגובתו? שינה את הסיסמא למה שהיה מלכתחילה, (אותה סיסמא שיש לכל חשבונות הבנק שלו ולמחשב האישי שלו ולכל מה שדורש סיסמא. ידוע לכל העובדים) ואת כתובת המייל, והעלה את החסימה לאותה דרגה שיש לכולם (רק אצלי היה צריך? שלי הכי פרוץ!) והמשיך בעיסוקיו ללא מיצמוץ בעיניים....
אמר רבי בנימין, הכל בחזקת סומין עד שבא הקב"ה ופוקח את עיניהם!