guni כתב on 22 דצמ' 2013 20:06:
אני לא רוצה שישטפו לי את המוח.
אני לא רוצה שיהנדסו אותי לפי תכנית של מישהו אחר.
אני לא רוצה שיהלכו עליי אימים שאוי ואבוי מה יקרה לי אם אני לא אעשה את זה ואת זה (ככה בדיוק סחטו ממני כל השנים את הכניעות שלי לגורמי הסמכות בחיי)
ואני לא רוצה לרצות פה אף אחד] חוץ מאשר אותי ורק אותי
היי גוני, קראתי מההתחלה את כל הפוסט הארוך הזה
אני יודע בדיוק שאתה לא רוצה שישטפו לך את המוח וכל זה.
ואני שוב חוזר על מה שאמרתי בהתחלה, תעשה מה שטוב לך ומה שיעזור לך להחלים, או להיגמל איך שתקרא לזה.
כפי שאתה רואה אנחנו המכורים תמיד חוזרים לתחתית, תרצה או לא תרצה (יכול להיות שאתה לא מכור) אז אין מה לעשות, מישהו דופק לי פטיש בראש ואומר לי שאני חייב לנסות כל פעם משהו שונה כדי להתקדם ולהיגמל.
אם 12 הצעדים זה הדבר הזה? אני מוכן, כי סבלתי מספיק... (אני ממש מצטער אם אני מרגיז אותך ונשמע כמו רובוט של התוכנית... אתה מוזמן כמובן להציץ בהודעות האחרונות שלי ולראות שהמציאות היא לא באמת ככה)
אני לא חושב ששוטפים לי את המוח בתוכנית, אני חושב שמאירים את עיני אנשים שהחלימו, באים ומספרים לי כיצד הם עשו את זה. ואני מגיעה בענווה ומקשיב להם. התוכנית נשמעת לי הגיונית, אני יודע שכל החיים שלי שחקתי שח-מט מול מישהו שקורא מחשבות, לא משנה איזה מהלך הייתי עושה הוא היה יודע מה לעשות בהתאם...
אז אין לי מה לנסות יותר להילחם.
אני צריך את החברים כאן שיעזרו לי לצאת מזה. אני צריך לעשות חשבון נפש שגם זה נשמע לי הגיוני, ואני צריך להתקדם מבחינה רוחנית, לסלוח לאנשים ולבקש סליחה מאנשים, אני חייב להשתנות כדי להביס את דפוסי ההתמכרות שהשתקעו בי...
ככה אני רואה את זה וכרגע בזה אני מאמין, אף אחד לא שטף לי את המוח, התוכנית פשוט הוארה אצלי באור אחר.