שלום לכולם!
אני מניח שכולם עסוקים בהכנות לחג... אני מצאתי לי דקה או שתיים כדי לקפוץ ל GYE.
לא רציתי להשאיר לעצמי ולכם טעם רע מההודעה האחרונה שלי שתכל'ס היתה קצת מדכאת...
אתמול ישבנו אני ואשתי וניסינו לחשוב מה היה האירוע המשמעותי ביותר עבורנו בשנה הזו.
אשתי מיד ענתה שבשבילה כשגילינו שהיא ברוך ה' בהריון זה היה הרגע המשמעותי ביותר.
אני אמרתי שאני צריך לחשוב על זה.
היום בתפילה (כדרכם של דברים שעולים במוח דווקא בתפילה...) פתאום קלטתי מה היה בשבילי הדבר המשמעותי ביותר - הגילוי של הפורום הנפלא הזה!
מבחינתי, ההשתתפות שלי כאן בפורום שינתה לי את החיים. יש סדר בחיים. אין סתם נפילה רנדומלית ואז עוד כמה ימי נקיות.
עכשיו אני יודע בדיוק כמה ולמה אני נופל, כמה אני נקי, כמה אני חזק. גם ברגעים קשים יש לי לאן לפנות. יש כתובת!!!
יש מישהו שמבין אותי בעולם הזה... תמה הבדידות הנוראה הזו של החטא האיום.
בראש השנה הקרוב אני אתייצב מול הקב"ה עם עוד כמה חברים. בתפילות אני אחשוב גם עליכם!
אינני בודד! המלחמה הזו היא משותפת לכולנו, אנו אחים לנשק!
על כן, התשובה היא פשוטה, השהות שלי כאן היא בוודאי הדבר החשוב והגדול ביותר שקרה לי השנה!
תודה רבה לכם חברים יקרים על שאתם צדיקים כל כך ונלחמים כל כך ונותנים לי תקווה ואור בעיניים.
תודה על התמיכה שלכם והעצות הטובות והמועילות כל כך.
תחשבו שרק לפני כמה חודשים הייתי בלי K9 עם מחשב פרוץ לכל שטות... והיום אני מוגן ומאובטח כמו ראש משלה סעודי שמפחד מהתנקשות!
אז היום התיישבתי לערוך עם עצמי סיכום מפורט של השנה הזו. מה כדאי לשמור ומה כדאי לשפר לקראת השנה הבעל"ט.
החלטתי (גם בעקבות ההודעה הקודמת שלי) שאני חייב לעשות משהו דרסטי שישנה את המצב שלי ואת החיים שלי!
אם אני רוצה להתקדם בחיים ולהגיע למקסימום שלי, אני מוכרח לקום בגבורה גדולה ולעשות משהו כל כך הזוי שישנה את החיים שלי לגמרי ויהפוך אותם על פיהם!!!!
אז החלטתי לקבל על עצמי (בלי נדר כמובן, הרגע חזרתי מהתרת נדרים...)
לא לראות טלוויזיה לשנה!
ממש כך!
שנה שלמה בלי טלוויזיה זו אמנם קבלה עצומת מימדים. אני מודע לכך. אבל כמו שחי תמיד אומר - נקיות חייבת להיות טוטאלית.
אם אני רוצה באמת להתקדם בחיים שלי, אני מוכרח להפסיק לגמרי להיות מכור לשטויות והבלים ולעצור את הגורם המרכזי מבחינתי לנפילות!
זה ממש המינימום שה' דורש ממני...
אני מוכרח לעמוד בזה. אין לי ברירה אחרת.
אני חושב שאשתמש באתר הזה בתור סוג של בלוג בו אוכל לתאר לכם איך עוברים עליי הימים ללא ה FIX הקבוע שלי של טלוויזיה.
אני בטוח שיהיו ימים קשים מאד, ימים של קריז מטורף, אבל בסופו של דבר זה יהיה כל כך שווה את זה!
הכללים:
לקבלה הזו יש כללים ברורים -
1. אסור לצפות בשום תכנית טלוויזיה, בין בטלוויזיה, בין ביוטיוב, בין בצפייה ישירה ובין בשום צורה שהיא.
2. מותר לראות תוכניות דוקומנטריות. תוכנית דוקומנטירת היא כל תוכנית שמיועדת להקניית ידע, ללא אופי בידורי מובהק.
3. אסור לראות שום סרט לבד.
4. מותר לצפות בסרטים יחד עם אשתי, בין במחשב ובין בקולנוע. (עד שאני אצליח לשכנע אותה, אני כבר לא אראה כלום... 8) )
5. עליי ליצור 'קלסר חיזוקים' עם מאמרים על נזקי הטלוויזיה והשפעותיה.
6. עליי לספר על הקבלה הזו לכמה שיותר בני אדם בכדי להוסיף את מחסום הבושה שיעצור אותי מלעבור עליה.
חברים יקרים, אני סמוך ובטוח שבשנה הקרובה חיינו עומדים להשתנות!
כולנו נצעד בעוז לעבר חיים של טהרה וקדושה. נתחיל לחיות חיים של נועם, של ריפוי ושל שלווה.
אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה,
מלאה באושר ובריאות ושמחה בלי קץ וגבול!!!
אוהב אתכם,
MSN.