יום 18 בדרכו העקלקלה
בבוקר למרות שקמתי מאוחר לר יכלתי לצאת מהמיטה בלי להעיר את אשתי, חצי שעה אחרי זה שחרית זריזה ועוד 45 דקות ויצאתי מהבית באיחור של שעה וחצי.
לא ראיתי את הבן שלי הבוקר
במשך היום מנסה למחוק את המראות והדימיונות שראיתי אתמול, אפילו בקריאת מגילה ציבורית, ליד בית הכנסת אפשר לראות שרב הגלוי על הניסתר, מתפלל על הנשים הללו שהשם יפקח את עיניהן ויחזיר להן את הבושה, ושיסגור את עיני ולא אראה אותן יותר, למרות שזה לא יעזור, יהיה טריגר אחד פחות, אבל מה עם הקולות, והמחשבה והזיכרון והדמיון? הם ישארו איתי עד לאחרית ימי, בפורים אני תמיד חושב על אותן מסיבות פרועות שהייתי משתתף בהן בימים שבהם היה סימן שאלה גדול מאוד עומד היכן שהיום עומד שם השם.
החוויה, ההרגשה כל כך חזקים שפעמים אני אפילו מריח את העשן ממכונת העשן ואת המשקאות האלכוהולים, קשה כשהמסיבה ממשיכה בראש.
ב"ה יש היום קבוצה חיה, בפעמיים הראשונות שבאתי לא הרגשתי את הצורך בקבוצה אבל היום אני ממש מחכה לערב...אולי בגלל פורים, אולי צורך אחר שאני לא מודע אליו.
מוזר הפסקתי לקבל התראות על עדכונים בפוסטים שאני עוקב אחריהם, מעניין למה?
למרות שהייתי עם אשתי הבוקר ואולי בגלל לפי מה שאמרו לי פה חברים אני ממש מרגיש שאני רוצה את זה, מטביע את עצמי בעבודה אבל זה לא עובר, שותה קפה, זו בטח העייפות, אתמול שוב היה לי ריב עם אשתי, הפעם היא רצתה לברוח ממני, והרימה לחיים, זה הימם אותי, לא רוצה שתהייה לה הבעיה שיש לי, קשה לי מספיק עם הבעיה הזו, היה לי קשה מספיק שלא לשתות בפורים...הייתי במצב של עמימות רוב הערב, היינו במשתה פורים ולא רציתי להיות שם, רציתי לחבק אותה, להגיד לא שאני אוהב ושלא תתרשם מהזעם, שהוא עובר :'(
מקווה שהיא מרגישה יותר טוב היום...בזמן האחרון יש לה הרבה זעם, מוצדק ולא מוצדק, מודע ולא מודע, ואני לא יודע איך לעזור לה, כואב לי שזה ככה