היום, לפני כשעה היה אמור להיות היום השלושים ושלוש (לג בנקיות ?!?!)
אבל זה לא המצב, אני לא נקי, כרגע אני לא מרגיש כלום, מרגיש את כל הניורונים בראש שלי מתכוננים לירות כאב וייאוש אבל בינתיים כלום,
כמו מישהו שנחתך מנייר בשניה הראשונה לא מרגישים כלום אחר כך זה שורף...
אני רוצה לתאר את מאורעות הימים האחרונים שהובילו אותי למעמד ה"מכובד" הזה של לא נקי.
ביום חמישי ההורים שלי כדרכם באו לביקור, במהלך הביקור כדרכם אבי ואשתי רבו ביניהם (יש להם אופי מאוד דומה),
לאחר הביקור אשתי הכריזה שהיא לא מוכנה לביקור פעם בשבוע (אני שמעתי אני לא סובלת את ההורים שלך, תיזהר שלא להתנהג כמוהם)
התקשרתי לחבר להתייעץ, ידעתי שהעניין מפיל עלי עומס נפשי לא רצוי כרגע ורציתי לחלוק.
ביום שישי לא התעוררתי, החליפו את השעון, וככה הלכו לי התפילה, ההערה של הילדים למסגרות, והסידורים שתיכננתי...
אבל אני מפותח, נכנסתי לקבוצה ולימדו אותי שצריך "למסור את זה", אז דיברתי עם אבא שבשמיים ואמרתי לו שאני לא כועס ואם התוכנית שלו שאני לא אספיק כלום
זה לא בעיה שלי ואין לי יכולת להתנגד.
נכנסה שבת בדחילו ורחימוואיך שהוא מצאתי את עצמי בבית הכנסת, מצב רוח מרומם אבל רק באופן מלאכותי, בפנים עדיין חשבתי על אשתי וההורים שלי והילדים והשעון הארור.
קידוש, באתי לאשתי ורציתי לקדש על מיץ ענבים...אשתי אמרה לי שהיה לה שבוע קשה והיא דווקא מעדיפה יין, ויין מסויים ויקר שיש לנו לארועים מיוחדים (ברטנורא מוסקטו אם אתם חייבים לדעת)
לא רציתי אבל רציתי לרצות את אשתי, את הסטטוס קוו אף אחד לא ישבור פה גם לא החולשה שלי מול אלכוהול.
קידשנו הרמנו לחיים גם הבן שלי בן השנתיים וחצי שתה קצת ואז התנהגל לא יפה ובכה וצרח ושמתי אותו במיטה..כשעברתי את סף דלת חדר הילדים קרה אסון
נפלה המזוזה (או יותר נכון הפלסטיק החיצוני של המזוזה, עם הקלף?), פזצטה על הריצפה לחפש את הקלף, הבן שלי נורא התעניין מדוע אבא שוכב על הריצפה ומנסה להכניס ידיים מתחת לארון.
בסוף גם הזזתי את הארון ואז התחוורה לי התמונה...אין ולא היה קלף, הלב שלי דפק בקצב לא אחיד, אשתי אמרה "ידעתי, הוא מתעורר בלילה כאילו עשו לו בווו"
במהירות לקחתי את המזוזה עם הקלף מחדר האורחים וקבעתי אותה בדלת של חדר הילדים (לא יודע אם זה מותר בשבת אבל עשיתי).
ישבתי ליד השולחן ועכשיו כבר גמעתי את היין בקצב מהיר יותר ופזלתי לעבר הבירה, אשתי שקלטה את תנועת הנפש מיהרה להרגיע אותי ולהצניע את הבירה.
הלכנו לישון (או שלא) לאשתי יש איזו בעיה רפואית כך שכואב לה אחרי כמה זמן של פעולות כאלו, ניסינו בשבת (ביוזמתה) ושלוש פעמים הפסקנו באמצע
אז עוד לא הרגשתי בעיה כלשהי למרות שידעתי שאני לא במצב יציב כשהייתי יום קודם לכן.
ביום ראשון אשתי התחילה בשעה טובה ללמוד ואני ביקשתי מההורים שלי להגיע לעשות בייביסיטר ועל הדרך לבטל את הביקור מאוחר יותר השבוע בזמן שאשתי כן נמצאת.
כשהגעתי הבייתה ניהלתי שיחה שהלכה והחמירה עם אבי...
פה צריך לעשות הפסקה ולתאר שאני מאוד מעריך ואוהב את אבא שלי, אבל גם ירשתי ממנו תכונת אופי לא טובה
אני לא שוכח, וגם אם אני סולח המצב לא חוזר לקדמותו ופעם מזמן הוא היה אחראי לזה שבסופו של דבר נפרדתי מהחברה הראשונה שלי דבר שהשליך אותי למערבולת של אלכוהול ונשים עד בלי די,
מאז בואו נגיד שאני לא מתייעץ איתו בערך על כלום.
...אז השיחה מחמירה ואני מסביר לו בעדינות ולא בעדינות שאני לא אתן לו לפגוע בילדה שלי (הסביר לה שהיא צריכה להוריד במשקל) ובבן שלי
(מנסה "לחנך" אותו באותה הצורה שחינך אותי ואת אחי) ובאשתי (מוצא את הדברים שהכי כואבים לה ומזכיר לה כמה שהיא לא שווה כלום) והוא מצידו לא הבין מה אני מדבר, אחרי כמה דוגמאות הוא השתכנע
ו"ביקשתי" ממנו יפה שחוץ משלום שלום לא ידבר יותר עם אשתי (את אותה הדרישה קבעתי גם לאשתי באותו הערב).
אחרי שההורים שלי הלכו רציתי לאכול, רציתי להתפלל, רציתי את אשתי שעדיין לא חזרה, הסתובבתי בבית חסר מנוחה...איך שהתחלתי להתפלל ערבית אשתי חזרה, סימנתי לה שאני מסיים ואני אהייה איתה.
באותו הערב (למרות שזה קצת מצא חן בעיניה) הכרחתי את אשתי למין, אשתי התרשמה מכמה שאני מתאווה אליה ולא העלתה לדקה במחשבתה שזה לא קשור אליה בכלל.
יום שני עבר בקושי, לא רציתי כן רציתי לא רציתי אבל בסוף הלכתי לקבוצה...הייתה לי הרגשה רעה ולא ממש רציתי לשתף, לא זכרתי אפילו כמה ימי נקיוות היו מאחורי, אפילו את השיתוף בקושי שמעתי,
היה לי רעש חזק בראש שנחלש טיפה כל עוד אני דיברתי וחזר לפול ווליום אחר כך, אחרי הקבוצה נשארתי לדבר עם חברים, לא הבנתי איך אני משתף אותם בדברים כאלו אבל זה יצא ממני כמו מפל מים.
אחרי שהחבר האחרון פרש לביתו (היה מאוד מאוחר) נסעתי לקניות...בקניות דיברתי עם אשתי כל הזמן כדי לא לשים לב מה קורה מסביבי.
חזרתי הבייתה אחרי חצות וקצת אחרי אחת הלכתי לישון...את השעון המעורר לא שמעתי וגם את המכות שאשתי היכתה אותי בנסיון להעיר אותי לא הרגשתי, התעוררתי כרגיל מאוחרוהבוקר היה טרוף לגמרי.
תפילה של ראש חודש + חוסף ותוספות 50 דקות, להכין את הבן שלי עוד חצי שעה ועפתי מהבית כדי להגיע לעבודה שוב באיחור...מאוכזב בפעם המי יודע כמה מעצמי שלא הצלחתי מה שרציתי.
אחרי ששלחתי מהשרותים מייל לאשתי שמסביר שאם זה כל כך מפריע לה אז אני אשן בחדר אחר לא יכלתי יותר, איבדתי את המעט שפיות שעוד נותרה בי.
הגב כואב לי והייתי מאוד עצבני והכאב ראש המדובר מתגלגל לו לחזית הראש
עכשיו כבר פועם לי כל הגוף בכאבים פיזיים ושאינם כאלו, רצון עז לבכות, ורצון עז יותר לא לאבד את המסיכה, של עובד שעובד.
מבקש מהשם שהנפילה (מילה כל כך עדינה למה שהיא מתכוונת) לא תהפוך להתרסקות
אגב יש בעיות עם ההרשאות באתר