היי הושיעה נא
כן האכזבות בדר"כ מקורן בצפיות, אך הכעס מקורו בעצמות, בגאווה, מי היא שתתנהג אליי ככה
אני מודע לתכונה הנפלאה הזו שלי, נכון לעכשיו זה משהו אני לא יודע להתמודד איתו, תיקון יש לי רק דרך אחת להתמודד איתו וזה פוגע באשתי, להפסיק לדבר ולהסתגר בתוך עצמי עד יעבור זעם(תרתי משמע)
הבוקר הגעתי למצב שאפילו בילדים קשה לי לטפל, העפתי את השחרים אפילו לא שמתי לב למילים, כמו מכשלה כזו שיש לעבור בדרך אל היציאה מהבית, אני לא אוהב להתפלל ככה.
ידעתי שגל הכעס בירידה כשחשבתי על הכביש שלא שווה לעקוף כי בעוד 100 מטר יש משאית, מחשבות הגיוניות כאלו לא באות לי כשאני כועס אני עוקף ונוסע כמו מפגר, מביע את הכעס דרך הגלגלים.
כעס בבסיסו הוא לא רגש הגיוני, כי אם הייתי חושב על זה באמת הייתי רואה שאני לא צודק, אבל אני לא רואה את זה כי היחיד שאני רואה באותו הרגע זה אותי, וחוץ מזה אני מאוד רגיש בנושא השינה, וכאשר חסרה לי שינה או ישנתי יותר מידי או שנקטעה שנתי בפתאומיות אני רגיש לכעס כל אותו היום.
זה גם שימוש בתאווה למרות שאינו קשור ל-SA הוא מאוד קשור כי גאווה כעס ותאווה הםה רגשות שהולכים ביחד מאוד, לפחות אצלי
מקווה שיהיה יותר טוב בבוקר ניסיתי לתפוס פיסת שפיות כשכתבתי מה מציק לי, הכתיבה עוזרת, ועכשיו פשוט חוזר להתמכרות לאתר הזה