נפילה ביום ה-6, חוזרים ל-0
אני לא כל כך יודע איך אני מרגיש לגבי זה, מצד אחד אני יודע בשכל שאני לא רוצה שזה יקרה, גם לא היה שום טריגר, לא ראיתי משהו ששקע לי במחשבה
לא איכלתי משהו שעורר אותי, הייתי מאוד עסוק בעבודה...כשהלכתי לשרותים אפילו לא רציתי לשבת, זה היה אמור להיות קצר, איכשהו כש"פתאום" כאבה לי הבטן הייתי צריך לחשוד, כשנלחץ לי האייקון הלא נכון במסך כבר הייתי בצרות וכשהקלדתי את הכתובת כבר ידעתי שזה אבוד, כמו צמא שלא שתה כמה שעות לגמתי את התוכן הלא הולם, הייתי כלוא בתוך ראשי, צופה דופק על הקירות...תנו לי לצאת מפה
ועכשיו אחרי...שקט, לא מרגיש כלום, הספירה חסרת ערך, אין לי דרך למנוע את הפעם הבאה, כשזה יקרה אהיה חסר אונים כמו הפעם, אני חייב להסיק שאני כנראה צריך עוד עזרה, נגד עצמי, אני מנסה לחשוב בקור רוח, איך זה קרה, הקול בתוכי אומר לי "זו אשמתך, אתה היית שם אתה עשיתה את המעשים, ראית בעצמך, אלו היו הידיים שלך, העיניים שלך" צריך להשתיק את הקול הזה, בלי אלכוהול זה קשה, ההרגשה של חוסר הרגשות, כנראה נסיון שלי איכשהו לא לפרוץ בבכי, להשאר בעולם, לא לקפוץ אל תהום הדיכאון, המקום המוכר כל כך, הדרך למעלה משם קשה, סנטימטר אחר סנטימטר עולים.
בחדר חשוך עומד תחת אלומת אור דקה, אבא...אני מנסה, וזה לא הולך...אמנם נר ד' נשמת אדם אך בתוכי החושך רב כל כך, עזור לי אבא כי באורך אראה אור, לבכות בלי דמעות עם חיוך על הפנים, רק שלא ידעו...עוש שריטה בלב, עוד לוח פלדה לחומה המפרידה ביני לבין השכינה
ואם זה לא מספיק רבע שעה אחרי המעשה אשתי מתקשרת להגיד לי שהיא אוהבת אותי