שלום כלום. אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי משהו שקרה לי אתמול בערב והבוקר. אתמול ברוך ה' ניסיתי להתחיל את 90 הימים, וב"ה אתמול היה לי יום נקי. לפני השינה דיברתי קצת עם ה', ועלה לי רעיון: ביקשתי מה' שישלח לי חלומות לא צנועים, כדי שכבר אקבל את הסיפוק שלי בלילה ואוכל להתחיל את היום אחרי שכבר אהיה מסופק. אבל מיד הבנתי את האבסורד והטיפשות שבהיגיון הזה, והבנתי שהיצר הרע משחק בי כדי שאחשוב מחשבות לא צנועות. לכן הפסקתי לחשוב על זה והמשכתי לדבר עם ה' על דברים אחרים ברומו של עולם.
אלא מאי? אחרי המון לילות ללא חלומות, דווקא הלילה היה לי החלום הכי לא צנוע שזכור לי שחלמתי כל חיי. זה היה ממש בשעות הבוקר. חשוב לציין שכמה אחוזים ממני כבר היו ערים, על אף שהייתי ברובי ישן. אפשר לומר שהייתה בי מודעות קטנה מאוד, כמעט קלושה, לכך שזה חלום. ובחלום הרגשתי שאני עומד... "להגיע לנקודת השיא", והתלבטתי אם להפסיק או לא. החלטתי לצערי להמשיך, ו...זה קרה. מיד התעוררתי והסתבר שבאותו רגע יצא לי קרי. חשוב לציין שזה אחרי בערך שלוש שנים שלא ראיתי קרי, כיוון שהייתי "פעיל" מדי באוננות, אז לא היה יותר מדי מה להוציא בלילה.
עכשיו הספק שלי הוא איזה חלק בי המשיך בפעילות בחלום. החלק שהיה ער, או החלק שהיה ישן. אם החלק שהיה ישן, אז אני יכול להגדיר את זה כשוגג, ולכן זה בטוח לא נפילה, אל מקסימום מעידה. אבל אם החלק הער, אז זה אומר שעשיתי את זה מתוך מודעות גמורה, ואז זה נפילה. איך לדעתכם אני יכול להחליט?