שבוע טוב לכל החברים
בס"ד גדולה ומיוחדת ברצוני להודות לה' ית' על שנה של נקיות
הנפילה האחרונה שלי הייתה במוצ"ש ליל ד' שבט תשע"ד
וכיום אני עומד כאן נרגש לבשר על הצלחה של שנה ליל ה' שבט תשע"ד
כיוון שלא כתבתי כאן הרבה על עצמי חשבתי לכתוב כאן
אני ב"ה בן 33 נשוי + 4 ילדים כ"י
בגיל צעיר עברתי התעללות מינית ע"י קרוב משפחה ומאז אני נושא בתוכי את אותה צלקת אשר גדלה עם השנים כבר מגיל צעיר עסקתי באוננות (ב"ה שנפלתי רק בזה ולא בדברים אחרים) אבל זה דבר שמלווה אותי כבר קורב ל 25 שנה וכמה שניסיתי להשתחרר מזה לא הצלחתי.
אני זוכר את עצמי מחפש קטעי עיתונים קלפים וכו' וכו' המון מבטים המון כאב.
אני זוכר שבגיל 14 הייתי חוזר לבית בשעות הערב נכנס לחדר שלי לומד מתמטיקה ומאונן זה היה כמעט קבוע וכך עברו עלי כל השנים של הישיבה תיכונית.
כמו רוב האנשים כאן גם אני חשבתי שאני יגיע לישיבה זה יגמר אך תקוות לחוד ומציאות לחוד גם בישיבה הייתי פועל על התאווה אומנם לא באותה תדירות אך גם שם הייתי נופל.
אני זוכר במעבר בין שיעור ב' ל ג' שניסיתי להלחם נגד התאווה ונלחמתי ונלחמתי וכאשר חזרתי לישיבה תקף אותי התקף ולא נתן לי מנוח עד אשר הייתי חייב לפעול עליו, אני זוכר את זה בתור סיוט שאיך אני לא יכול להגבר על הדבר הזה.
באותם ימים הייתי בעיקר שומע דברים דרך הטלפון היו אז כל מיני שיחות שניתן היה להגיע אליהם בחופשיות (ב"ה שאחרי זמן חסמו את הדבר הזה), אבל כך עברו עלי שנות הישיבה לימוד תורה בהתמדה ושקידה ואוננות ההפכים האלה היו לא נתפסים אצלי איך אני לא מצליח להתגבר על הדבר הזה.
בסוף שיעור ד' התגייסתי לצה"ל וגם שם לא חדלתי ממעשים אלו.
אחרי הצבא ה' ית' עשה עימי חסד גדול וב"ה מצאתי את אישתי שתח' באותה תקופה הייתי באורות ונראה לי שכמעט לא אוננתי וחשבתי לעצמי עכשו אני מתחתן ואני גומר עם כל הזבל הזה, אך כמו שקרה לרוב החברים כאן תקוות לחוד ומציאות לחוד בהתחלה אומנם הצלחתי להשאר נקי אבל אח"כ באו הנפילות אסירות תודה שגם כאן הנפילות היו רק ביני לבין עצמי ולא הגעתי למחוזות רחוקים יותר, ב"ה באותה תקופה לא לנו בבית אינטרנט והנפילות היו יותר מבוקרות אבל שהייתי ליד אינטרנט פתוח הייתי נופל מיד זה היה בלי שליטה.
גם כאן שהאישה היתה מותרת כמעט לא היו נפילות אבל היו המון כעסים המון טינות המון מתחים אישתי סבלה הרבה בשנה הראשונה והיא אומרת שהיא בכתה הרבה בעיקר שלא ראיתי. פעמים רבות אחרי כעסים ומתחים הייתי מפצה את עצמי באיזה נפילה טובה כדי להרגע.
שהבן הבכור שלנו נולד והיה הרבה מתח סביב הברית וכו הייתי אצל ההורים שלי ואני זוכר איך אני יורד באמצע הלילה למחשב כדי למצוא משהו וכו'.
כך עברו כמה שנים שבהם אני לומד בכולל עושה מבחני רבנות אך יש בי את אותו חלק אפל שאני לא מצליח לצאת ממנו. אך עלי להודות שאט אט הצורך לאונן ירד היתה תקופה שה' ית' עשה איתי חסד והצלחתי להשאר נקי תקופה ארוכה אני חושב כ 8 חודשים אולי קצת יותר באותו זמן חשבתי שהצלחתי לצאת מכל זה אך אני לא זוכר איך שוב פעם חזרתי אבל גם כאן החזרה היתה לא קריסה, נפלתי הצלחתי להתרומם לתקופה ושוב נפלתי וכך הצלחתי לגרור כמה שנים.
לפני שנתיים נרשמתי לשמור עיניך והתחלתי לקבל מייל יומי אבל כנראה שלא הגעתי לתחתית היתה תקופה שבה התדירות של האוננות גדלה ופילו זה הגיע לכמה פעמים בשבוע ואז הבנתי שאני צריך לקחת את עצמי השיא היה כאשר דרך הסמרטפון של אישתי וינטרנט של השכנים נפלתי 3 ימים ברציפות ואז החלטתי להתיחל מסע של 90 יום וב"ה מאז אני כאן.
מתפלל לה' שיתן לי עוד יום אחד נקי ומחובר
על ההחלמה אני מקווה לשתף בפעם אחרת