וואו, שבענו! מדהים- איזו אהבה.
תודה רבה- נתת לי כ"כ הרבה כוח
:D ;D
אוהבים אותך ממש.
שלום חברים! אסירותודה על עוד יום בחיים : ) אסירותודה גדולה שהלכתי היום לחבר בלימודים ועשינו ביחד איזו עבודה שחיכתה לנו הרבה זמן.
אסירותודה- אני אשתף בכנות, הרבה זמן התלבטתי אם לשמוע הצעות ולצאת לדייטים וכו'. זה ממש לא נתן לי מנוחה.
בסופו של דבר היום החלטתי כן לשמוע הצעה- והתכוונתי לשלוח הודעה לחבר שלי על הצעה שהוא הציע לי בעבר ואמרתי לו שאני בהפסקה.
והנה חבר אחר שלי שולח לי הודעה בבוקר, ומתברר שגם לו יש הצעה על מישהי שהוא סיפר לי עליה פעם (מדהימה לגמרי לפי מה שהוא סיפר) ושהיא פנויה. אז הוא שאל אותי האם אני מעוניין לשמוע... כמובן!!! : ) איזה סייעתא דשמיא, איזה השגחה.
אז נכון שיש השגחה נפלאה וקשה לראות בזה רק צירוף מקרים- מצד שני אני יודע שזה פוטנציאל אצלי לפנטזיות, שהנה ברור שהיא האחת וכו'
אז אני צריך להזכיר לעצמי שאני מכור, ולכן צריך מאוד להיצמד למציאות- מה המציאות אומרת?
1. היא בחורה מקסימה מאוד ולכן יש סיכוי מסויים שהיא תחליט שאני לא מתאים למה שהיא מחפשת. (ואני יודע שאני ממש אתאכזב אם זה יקרה.)
2. היא תסכים- ואנחנו ניפגש וזה פשוט לא ילך. או שזה לא יתאים לי או שלא יתאים לה.
3. הקשר ילך ויהיה טוב, ואז אני אצטרך לספר לה על ההתמכרות. ושוב יש סיכוי סביר מאוד שזה לא יתאים לה והיא תסיים את הקשר.
4. יהיה נס ואנחנו נתחתן.
אם כך- הסיכויים שהפנטזיות שלי התקיימו הם לא גדולים- ולכן אני רוצה למסור אותם לאבא אוהב. שישמור אותם אצלו- כי כשהם אצלי הם רק עושים נזק. רק להיום אני אודה לאבא אוהב שבכלל הביא לי כזו הצעה נפלאה. בלי כל קשר למה שהיא תגיד. לא כולם זוכים לזה, ובהחלט לא בטוח שזה מגיע לי. תודה אבא אוהב! שיש חברים שחושבים עליי! ותודה לכם חברים על החלמה!