שלום חברים להחלמה ולמלחמה!
תודה אדם 1 על ההארה. מתפלל לראות ולחוש את השינוי הזה. בקרוב.
היום הייתי מבולבל ממש, לא ידעתי איפה אני שבת, האם להישאר בישיבה? האם ליסוע לבית? ליסוע לישיבה הקודמת שלי? אולי לחבר? מה עושים? וזה בסה"כ שבת!!! בגלל הרצון שלי לניצול זמן, ולשלמות, כל דבר וכל רגע הוא משמעותי, (וזה נשמע מעולה, אז מה הבעיה?) שהוא משמעותי בלי יחס נכון באמת. למה? 1- כי אני לא שולט בתוצאות, 2- האוירה החיצונית חשובה אבל יותר חשוב מה אני עושה בפנים, מה אני מרגיש ואיך אני פועל.
מתפלל לשלווה, פשוט שלווה. ב"ה אני אהיה שבת בבית, מקווה לתת שם שירות, בעז"ה אעביר הערב פעילות קצרה לצוות הדרכה על הכוח של חבורה, כמה נסיון קיבלתי כאן בהחלמה! אני מקווה שאצליח להעביר את הכוח הזה הלאה.
קשה לי להתאמץ, קשה לי לעשות דברים בלי לראות את התגמול המיידי שלהם. ויותר קשה לי שאני לא זוכר את עצמי כך לפני שנה. רק בשנה האחרונה פתאום התחלתי לפעול רק לטווח הקרוב. לתגמולים הנראים והמוחשים. לא יודע מה לעשות. מאיפה לקבל את הכוח? להתפלל? כמה?
נראה לי שאני חייב לראות בשירות, צעד הכרחי בהחלמה, דבר שיתן לי כוח גם לעזור לעצמי. לפעמים זה שאני מביא תועלת לאנשים אחרים, נותן לי כוח גם לעזור לעצמי. כי אחרת איך אעזור לאחרים. ודאי שהאדם צריך לעזור לעצמו כי זה עצמו, אבל לפעמים גם זה פתרון בשבילי.
אולי אולי כי עמוק בפנים, באמת האדם לא נוצר רק בשביל לשרת את עצמו אלא באמת בשביל להעניק לאחרים.
אז רק להיום אעזור לאחרים בשביל לעזור לעצמי! אוהב וצריך!!!
שבת שלום עם הרבה שלווה, בשורות טובות וחיזוקים ושמחה לכוחות הביטחון!