היום נפלתי
ואני עייף, חשבתי שזה יעורר, לא עזר.
כמה אני עייף, איזה יום היום? רביעי, אז 4 ימים אני ישן בקושי 4 שעות בלילה עד שהשעון המעורר מצלצל.
אתמול איחרתי לעבודה והבוס שלי כעס עלי מאוד.
כל היום נהרס לי מזה
אחר כך הגעתי הבייתה רציתי לתקן את הרכב (צריך לעשות ראש מנוע) אשתי אמרה שלא ושאני צריך לנקות את הגינה, היא גם כעסה עלי (לא בצדק) למה אני מתכנן לתקן את האוטו כשהיא צריכה עזרה, אחר כך היא התנצלה.
אתמול התחלתי לאונן בשרותים ופתאום התעוררתי מזה והפסקתי.
בקבוצה שיתפתי שאני מרגיש (אחרי 10 ימים נקיים) כאילו שאני כבר לא חולה, רציתי לבקש לזכור למה אני צריך קבוצות אבל זה לא היה כנה, היום בבוקר לא הצלחתי לגרד את עצמי מהמיטה 40 דקות אז בסביבות 6 מצאתי את עצמי מאונן...זה עזר, מהגועל נפש של עצמי מעצמי קמתי למרות שלא ממש התעוררתי, באוטובוס בדרך לעבודה נרדמתי בעמידה, התעוררתי אחרי 10 דקות מאושש.
מאז שהגעתי לעבודה אני עייף, ניסיתי לשתות קפה אבל הבוס שלי שוב תפס אותי שיחה ואחרי שעה הקפה כבר היה קר ומגעיל, התעצלתי להכין חדש, כשכולם הלכו לאכול ונשארתי לבד עם הפקידה אז שו פעם אוננתי הפעם מול מחשב, זו הייתה אשמת המחשב, אני רושם www והוא משלים לי שם של אתר פורנו, לא זוכר למה רשמתי כתובת בטח רציתי משהו אבל זה נבלע איפשהו, הרעיון קומט ונזרק לפח.
לא מצליח לצאת מזה, אני כבר מרוב עייפות לא מבחין בין מציאות לפנטזיה, היום עלו בנות לאוטובוס, לא רציתי לשבת לידן אז עמדתי, אז עלו עוד ובאו לעמוד לידי או אולי לא אני לא בטוח כבר, קשה לי מאוד עם זה, אף אחד לא ממש מבין אותי כי אני לא ממש מספר לאף אחד את הכל.
מנסה לשמור על החזות החיצונית, המסכה מתפוררת לי בידיים ואני לא מצליח להחזיק אותה שלמה, כשאני עובר בעזריאלי בין הרכבת לאוטובוס אני מרגיש כאילו כולם מסתכלים בי, גם אנישים שאני לא רואה ואולי הם לא שם, זה ממש מטריד אותי, מחזיר אותי לילדות שהייתי בטוח שמלא עיניים מסתכלות עלי כשאני יושב בשרותים, אולי בעצם נשארתי ילד, אולי כל זה חלום ממש חזק, אבל אני אקום
ואגלה שאלו לא החיים שלי, שבעצם הכל עוד לא קרה, ואני אקום מוקדם, אכין כריכים ואלך לבית הספר לשעת אפס.
מתישהו אני אקרא את כל זה וממש אצחק על עצמי