ברוכים הבאים,
אורח
|
|
ליומן המסע שלי הפוסט שהסביר לי מה הבעייה הפוסט שהסביר לי מה הפתרון
אני חסר אונים, אנא עזור לי! כאשר "בידך אפקיד רוחי" אז "פדית אותי ה' א-ל אמת". וככל שהצד הראשון של המטבע יהיה יותר בשלימות, כך גם הצד השני. |
|
רק להיום זה מה שנותר
לא הצלחת תנסה מחר העולם יתן לך מתנות בשפע לא כתוב בשומקום שלנסות זה פשע... (מבוסס על השיר "רק לעלות", של "קפה שחור חזק") |
|
רק להיום זה מה שנותר
לא הצלחת תנסה מחר העולם יתן לך מתנות בשפע לא כתוב בשומקום שלנסות זה פשע... (מבוסס על השיר "רק לעלות", של "קפה שחור חזק") |
|
רק להיום זה מה שנותר
|
מכה אב התשס"ה הנס האישי שלי ממשיך, רק להיום. אפשר לקרוא עליו כאן
|
|
|
|
אריאל,
אני בהתחלה,,, אני מנסה,,,, אני מתבייש,,, אני מפחד,,, אני מקווה,,, אני מייחל,,, אני מתפלל !!!!!!!! |
|
|
|
רק להיום זה מה שנותר
|
אריאל,
אני בהתחלה,,, אני מנסה,,,, אני מתבייש,,, אני מפחד,,, אני מקווה,,, אני מייחל,,, אני מתפלל !!!!!!!! |
|
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.
|
|
|
|
קדשנו במצותך ותן חלקנו בתורתך, שבענו מטובך ושמח נפשנו בישועתך וטהר ליבנו לעבדך באמת.
אני מאמין באמונה שלמה, שהבורא התברך שמו הוא בורא ומנהיג לכל הברואים והוא לבדו עשה ועושה ויעשה לכל המעשים. |
|
רק להיום זה מה שנותר
|
אריאל,