שלום חברים,
ב"ה 33 ימי נקיות,, אני לא מאמין לזה,,
תודה רבה לכל התומכים בדרך
!
אני כותב כאן משפט שאני מתבייש בו, מאוד מתבייש,,
אני בעצם נקי רק 28 יום,,,ככה אני מרגיש עכ"פ,
בימים האחרונים עוברים עלי התקפות משוגעות[קריזים בלע"ז],אני מגיע לעבודה [והיות ואין לי בוס מעלי]אני פנוי[יש לי המון מה לעשות,וכל יום שבו אני לא עובד אני מפסיד הרבה כסף],ואני מיד נכנס למחשב כי ככה אני מתוכנת מאז שהתחלתי בעבודה הזאת כבר 3 שנים, ואז מגיע הסבב הקבוע,
-כניסה למחשב,
-כניסה למייל,
-כניסה לאתר קטנטן של מבזקי חדשות[שמשום מה נשאר פתוח אצלי],
- כניסה למשהוא שיספק אותי,אובססיה כלשהיא,[משחק במחשב,או משהוא אחר],
- בדרך כלל [ ואני מתבייש לכתוב כאן את זה,,] מיד אח"כ אני מתחיל בפנטזיות מיניות,
בהתחלה עוד הייתי מיד מתקשר או מנסה לוותר וכו', בימים האחרונים אני כבר לא מנסה מספיק אני כל כולי מכור לזה !!!!!!!!!!!!! אני אוהב את זה, אני משועבד לזה,
אני כל כולי זה זה !!!
ד-י נמאס לי להמשיך ככה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אוף ,,,,,,,,,
כן אז אני שומר על עצמי לא ליפול [ כלומר לא,,] אבל אני כן עושה דברים שמגרים אותי,,
אתמול החלטתי עם הספונסר שאני מפסיק להכנס לאינטרנט בכלל, רק כל יום רבע-חצי שעה לצורכי עבודה נטו,במקום לבזבז על האינטרנט כמה שעות כל יום,
אז שוב היום אני מגיע לעבודה וישר
כמובן מדליק את המחשב [מי החליט שהעבודה היא רק במחשב אולי יש לי לעשות עשרות טלפונים[מהם אני מתחמק,,] אולי לסדר ניירת/חשבונות/בנקים/חשבוניות וכו',, אבל ככה זה אצלי דבר ראשון מ-ח-ש-ב,,] נפתח, אני ישר לוחץ על GOOGLE, שניה של מחשבה "הרי אתמול סיכמתי שלא, שאני מוציא את הUSB [דנג'ל] מהמחשב לפני שאני מתחיל לגעת בו בשביל שזה לא יהיה אינטרנט אוטומטי, אז סיכמתי,,,, טוב אם כבר נכנסתי לאינטרנט [אני מרגיש כבר בנפילה מסוימת] אז אני רק נכנס לשניה לחדשות האלו ומשם יייייייייייייישר לרשימת הבלוגים עליהם אני כ"כ אוהב לשבת שעות ארוכות ולפנטז,,,,,,,שיה עכשיו אני צריך גם תמונות איפה יש בא נעשה סקירה בגוגל [ כי זה באמת חסום לי וקשה לי למצא ,, מאוד קשה,, אבל יגעת ומצאת,,תמיד אמרו עלי שאני בחור מוכשר]וזהו,,,,,,,, העברתי עוד שלוש שעות ביום שישי שלמרות התארכותו הינו עדיין יום שישי ערב שבת קודש !!!!
מה עושים ???? למה לא התקשרתי מיד לחבר ?למה לא ויתרתי ? למה לא ביקשתי מיד בהתחלה מאלוקים שיעזור לי? למה אני
מתוכנת לאוננות ??????????????
למה אני לא ב-א-מ-ת מוכן לוותר על תאוותי המתוקה שכל כך, אבל כל כך משחיתה אותי, את החיים שלי, את המשפחה שלי, את העבודה שלי, את החברה שלי,
אותי עצמי האישיות שלי ?????
לא יודע,,
אולי כי אני חולה,,כן בן אדם חולני,,מעוות משהוא,,
אריאל,
הוי אריאל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,