אוי אריאל,,,,,
קטע שכתבתי היום בבוקר לספונסר שלי [בהדרכתו,,]
מוצאי שבועות,
אהה איזה קשה זה היה,
3 ימים מטריפים מיום שישי ואילך ביום שישי כמעט שלא עשיתי פעולות של החלמה ונהייתי במצב רוח גרוע מאוד, הרבה לא ענו לי גם בטלפונים,הייתי מאוד מאוכזב שאני לא נוסע לארץ לשבועות ו,, בקיצור שעתיים לפני החג הלכתי עם הילדים לפארק וכתבתי את הכתיבה היומית וניסיתי קצת לשחק איתם כשלא התעצבנתי עליהם שהם מפריעים לי לכתיבה היומית שהספונסר אמר [רק הוא אמר לי לכתוב את זה ישר על הבוקר ואני כותב את זה שעה לפני החג הוי אומר 13 שעות איחור,,] זהו משהוא נרגע בפנים, וזה עזר,, למחרת שבת עבר די ברגיעה,, שבועות בלילה משהוא מתעורר ועולה בי, אני מרגיש כ"כ רע עם זה שאני לא בי-ם עם זה שאני כזה דפוק שכולם סביבי מחוברים לאלוקים ולמתן תורה ואני כלום כלום כלום, בשנים כתיקונים שאפתי ורציתי להתקדם ולהתעלות ולהתחבר לנותן התורה והייתי מקבל על עצמי את טהרת הלילה הקדוש הזה וקיבלתי קבלות לכל השנה. והיום כלום ! אפס מאופס ! אני מחובר רק לתפילת השלווה,,,. יש לי כאבי בטן חזקים אחרי הסעודה ואני נשכב במיטה בלי לפתוח ספר בליל שבועות,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, בבוקר כשמתחיל ההפסקה אני מרגיש דלוק כמו "חיבור כושל" [אחרי שאני משכנע את עצמי כל הבוקר שנרדמתי וזו לא אשמתי,, או שתראה את אלו שכל התפילה לא מכוונים כי היו ערים, או שאותי בכלל לא מעניין להיות ער ואצלינו בכלל לא עשו "עסק" מזה,, ו,,] אני נזכר שיש לי בבית כנסת חטיף "פסק זמן" מערב החג, אז אני פשוט לוקח אותו ומורה לעצמי הוראת היתר [ אתם לא תבינו אבל בשבילי בעצם השתמשות כמוה כאכילת משהוא בהפסקה בין שחרית למוסף וכמו עוד המון מושגים שבעוד שאצל רבים וטובים זה משהוא נורמלי ולגיטימי אפילו, אצלי זה סוף הדרך,,,משהוא מעוות מהיסוד] בקיצ' אני לוקח את השוקולד המדובר בהיחבא ובורח איתו לפארק הקרוב כדי להשתחרר מההרגשה הדפוקה הזאת בפנים, ההרגשה השורפת אותי כל כך בעומק הבטן שלי אני נמצא שם כמעט שעה, מנסה לקרא בספר הלבן, מאוד מאוד מתחבר לכל שורה שכתובה שם, מרגיש נבזה, שאני קורא בשבועות חג מתן תורה לעם ישראל ספר שכתב גוי, יותר מזה ספר רומנטי על חוויות ההתבגרות של אותו זונה,, ואליו כן אליו אני מתחבר בכל הווית נפשי,,,, וכל זה ביום שבו אנו היהודים בעצם נבדלנו מכל העמים מסביבנו. אני חוזר לתפילה קצת יותר משוחרר אבל בלב משהוא לא נרגע בכלל לא. אני מגיע לסעודה לחמי, כל דבר קטן מעצבן אותי [נתחיל בזה שאני אוכל עוגות גבינה, אתם מבינים אני שבמשך שנים ארוכות לא נגע בעוגות גבינה "חתיכת תאווה, מה הקשר לשבועות? אני לא צריך את זה, קבלת התורה זה גם בלי עוגות טעימות" וזה לא מתאים לי,, למרות שזה מאוד טעים לי, צריכים לעבוד על התאוות,,תאוות האכילה מגיעה בשורשה מתאוות המין ובמילא,,, ואני אוכל [b]כמה סוגים ומאוד נהנה[/b], ובא לי עוד ואני מתבייש לבקש ולהראות שאני רוצה,] חמי מאריך בפירושים על החג ואני כל כולי קפיץ,, שיגמור כבר !!
משהוא בפנים לא נותן לי מנוחה!! הכל מתארך והילדים בוכים ו,, נמאס לי,, כואב לי בלב,, נגמר הסעודה, אני בורח הביתה עף למיטה ונרדם,,אני הולך לבית ככנסת ללמוד קצת וכששם אני חושב שאני קצת נפגע או שאני מרגיש לחץ פנימי כי מישהוא התיישב מולי ואני לא מסוגל ככה כשמישהוא מסתכל עלי איך ומה אני לומד ,, אני נשבר ובורח לקבוצה של SA כשאני יוצא משם אני מרגיש שמשהוא בלב נרגע לי קצת וירד לי. מגיע יו"ט שני בבוקר הכל זורם כשורה עד אמצע 18 של שחרית, אני מרגיש לחץ שאני חייב לברוח, בא לי להעיף את הסידור מהיד שלי לשמיים ושהוא יישרף בא לי חופששששששששששששששש !!!! אני גומר ת'שמונה עשרה בתוך דקה, חוטף עוד שוקולד ובורח שוב לפארק, קורא בסיפרות ומתגרה מהגוי שצועד לתומו בכזה חופש עם כלבו הקטן ועם הג'ינס שלו, ורק אני צריך וצריך וצריך,,,משהוא מסוים נרגע שם,, אבל זה לא מספק אותי בכלל לא ,, גם הפגישה באותו יום קצת מרגיעה, אבל אני כל הזמן מחפש משהוא,, משהוא שימלא אותי ויספק אותי וישלים אותי וברחוב ישנם כל כך הרבה דברים שפשוט רוצים להשלים אותי כל כך הרבה בחורות וכל כך הרבה דברים אחרים,,,, אני ריקקקקקקקקקק אני מת מכאב פנימי,,, רע לי !! היום בבוקר הכל נמשך,, אני בקושי מתפלל [ודאי לא כמו אחד שקיבל את התורה] יש לי שעה מיותרת בה אני הולך במיוחד למשרד ע"מ להתמלאת מהמחשב, כן, במודע, אני רוצה להתמלאת לא מתאווה רק למלא את החלל הריק הזה בתוכי, זה שחבר ותיק אמר לי בכנס שהיינו בו, "ת
קשיב חבר זה לא משנה אם הלכת לזונות או רק ראית פורנו או רק אוננת או רק,,,, העיקר זה כאן והוא מצביע לי על הלב שלו בפנים, כאן,, זה כאב עצום, משהוא ריק בחלל הפנימי הזה ששום דבר בעולם לא יכול למלאת אותו,,," כן חבר, אז לא כ"כ הבנתי [הייתי בהכחשה מסוימת ]היום אני כל כך מזדהה עם זה וואהווווווו זה מטריף אותי ! הספונסר לא עונה לי ואני יושב ומחפש חדשות מחפש משחקים ואני לא מתמלא מהם, אוףףףףףף, אני נכנס לרגע לחיפוש סקס ומיד מנתק, די. אלוקים !! אני בורח משם,, אח"כ עונה לי בטלפון חבר יקר מאוד!! וקצת מחזיר אותי לשפיות, אני מתחיל להתאושש אח"כ הספונסר עונה לי ויכול רק להקשיב לי, וזה קצת מחזק אותי, אח"כ אני שוב על המחשב בחיפוש אובסיסי של משהוא שימלא אותי
אוי זה כל כך כואב החיפוש הזה,,,,,,[ אני חושב שאף אחד לא יכול להבין את זה,להבין אותי, רק אתם חברי האהובים רק אתם יכולים להרגיש,
כן פשוט להרגיש אותי !!] אני נכנס שוב [בטעות,,,:) ] לאתר שמוכר סקס ונהנה שם כמה דקות ובורחחח עם כל העוצמה,,נשכב על הריצפה ומתחנן לאלוקים בדמעות, אחרי זה אני שוב חוזר למקום שאולי יספק לי תמונה אחת של בחורה יפה ובורח,, דייייייייי. אלוקים אני לא מסוגל יותר הושיעה נא !!!
זהו זה,
עד כאן כתבתי לו, הוא עוד לא קרא את זה, אבל מאז משהוא בפנים לא רגוע לי, לא נח,לא טוב לי.
אלוקים יודע עד מתי,אלוקים יודע לאן אתגלגל בקריז הנוכחי,
אני יודע רק שאני לא יכול לבד.טעות. אני לא יכול בכלל אני עכשיו רוצה להכנס ולראות פורנו,, אלוקים עדי שאני לא יכול. אני רק מתחנן אליו אבא תמלא אותי,,,דחוף !!
הוי אריאל,,
עוד יגיע היום בו תחתום אהה אריאל,,