אחי היקר!
שלחתי לך הודעה בפרטי,ואז שמתי לב לנקודה בדבריך שהבהירה לי למה לא יכולתי להפסיק לחשוב עליהם...
danppt כתב on 22 אפר' 2015 11:20:
אתם באמת אנשים טובים, רגילים, אבל לא מייאש אתכם לדעת שאתם לעולם תהיו כאלה? איך אפשר לחיות בהרגשה של סבל שלעולם לא ייפסק???
הפריעו לי בדבריך שתי נקודות:
אל תבין אותי לא נכון, גם אני סובל מאוד מהמחלה, אבל לפי מה שאני רואה על אנשים שעובדים על פי התכנית, הם לא סובלים בכלל...הם
עובדים.למה עבודה משמעה סבל? זו תפיסת עולם מעוותת. בשביל מה הגענו לעולם אם לא בשביל לעבוד על עצמנו? אז יש אדם שעובד על מידת הכעס שלו, ויש אדם שעובד על הגאווה, ויש אותנו (-עדיין קשה לי להכליל את עצמי בקבוצה הזו...), המכורים לתאווה, שכדי להיפגש עם עצמנו אנחנו צריכים לעשות "עבודה מקדימה", להתנקות מההתמכרות, להתחבר לצד הרוחני של חיינו וכו' וכו'.
הנקודה השנייה היא הרגשת ה"לעולם". אף אחד לא ביקש ממך לעשות את זה לעולם. התכנית מבקשת שתתמקד אך ורק ביום הזה (ואם נקצין את זה עוד קצת-ברגע הקרוב). מה יקרה מחר? זו לא המשימה שלך! ואולי כמו שאלוקים נתן לך את ההתמכרות, יום אחד הוא יחליט לקחת אותה? אבל איננו מתנהלים בעולם בצורה הזאת. אנחנו פועלים על פי הנתונים ה"עכשיוים". וכרגע ברור לנו שאנו חולים. ובמחלה הזו צריך לטפל. והקב"ה גילה לנו דרך לטפל בה.
אז למה הייאוש אחי? אבא שבשמיים אוהב אותך!
(מקווה שעזרתי וסליחה אם חפרתי...)