מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 05 ינו' 2023 06:04:
בוקר טוב
ובינתיים השתבשו כמה דברים בשיפוצים שאני עושה בבית, דברים שיש לי גם הרבה עגמת נפש וגם הרבה ספקות איך להתקדם הלאה, ואיך להתנהג ולהתייחס כעת לקבלן.
אני מתפלל לה' לוותר על הפגמי אופי ולקבל את ההכוונה הנכונה איך לדבר איתו, ובעיקר לדעת לשתוק על דברים אחרים שאולי הם נכונים אבל הם אין מן הענין ובודאי שהם לא יועילו אם אגיד להם אותם.
שבוע טוב, העניין עם השיפוצים עדיין מסובך מאד. ביום חמישי בבוקר הקבלן אמר שהוא יגיע לעבוד ויתחיל לתקן את מה שהוא צריך לתקן, ובפועל הוא לא הגיע באותו יום, אחרי שהטרחתי את אמא שלי לבא איתי לבית כדי שנדבר ביחד עם הקבלן ונסדר את העניינים.
בשיחה עם הקבלן הוא אמר לי שבגללי הוא נכנס להרבה לחצים וכאבי ראש ולכן הוא לא היה מסוגל להגיע לעבודה, הוא רצה להאשים אותי בכך שמפריע לי הדבר שביקשתי ממנו לתקן, כביכול כל העולם היה משאיר כך את העבודה, למרות שמדובר בשגיאה איומה. זה לא היה קל לי לשמוע את זה, וניסיתי קצת להסביר את עצמי בצורה יפה וזה לא עזר.
אני חושש שגם מחר הוא לא יגיע לעבודה, או שהוא יתקדם רק קצת מאד, ויקח עוד הרבה זמן עד שייגמרו כל השיפוצים שכבר ככה מתארכים הרבה הרבה מעבר למה שהיה אמור להיות.
וכן אני מפחד שאני שוב פעם ידון איתו האם אכן כל העולם לא סבורים כמוני, או שכן. אני יודע שזה לא יביא לשום מקום, ולמרות שברור לי שאני צודק, בכל אופן הבאת הצדק לעולם לא תועיל, ובפרט שאני יודע שהוא לא יהיה מוכן לקבל את הדברים.
מלבד זאת, אשתי כבר מאד רוצה לחזור הביתה, אך הכל מתעכב בגלל ההתנהלות של הקבלן.
אני מתפלל לקבל את הכל, להרפות ולמסור את כל התוכניות והרצונות שלי לאלוקים.