ברוכים הבאים, אורח

מתחיל שוב - וצועד לאלוקים
(0 צופה) 

נושא: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים 75375 צפיות

תגובה: הטוב כי לא כלו רחמיך לפני 1 חודש #153333

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 449 ימים
  • דירוג זהב

וואו איזה מרגש אשכרה 10 שנים 
הגאון מוילנה אמר שלשנות מידה בנפש זה כמו לסיים את
הש״ס… 
וכמובן שחלק מהנקיות זה לשנות כמה דברים במידות 
שיהיה בהצלחה לך ושמכאן תהיה עבודתך באופן של עשה טוב בלבד… 
אוהב אותך וצריך

תגובה: הטוב כי לא כלו רחמיך לפני 4 שבועות #153366

• כנוע
  • רצף ניקיון נוכחי: 229 ימים
  • דירוג פלטיניום

מזל טוב !
מתרגש בשבילך !
מאחל לעצמי ולכל החברים לזכות גם !

עֲנֵה עָנִי שְׁפַל כָּל הַשְּׁפָלִים        וְשָׂא חֶטְאוֹ מְקַבֵּל הַתְּפִלּוֹת
וְהַאֲרֵךְ נָא בְּרַחֲמֶיךָ שְׁנוֹתָיו         וְצַוֵּה כָּל שְׁאֵלוֹתָיו לְמַלֹּאת
וְתַחְשׁוֹב כָּל תְּפִלּוֹתָיו קְטֹרֶת          לְפָנֶיךָ כְּקָרְבָּנוֹת וְעוֹלוֹת
וְהָאֵל הַמְּקַבֵּל הַתְּפִלּוֹת       שְׁמַע קוֹלִי אֲשֶׁר יִשְׁמַע בְּקוֹלוֹת

תגובה: הטוב כי לא כלו רחמיך לפני 3 שבועות, 5 ימים #153374

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 89 ימים
  • דירוג זהב

פשוט מקנא בך 
אין לי מילים

תגובה: הטוב כי לא כלו רחמיך לפני 3 שבועות, 4 ימים #153376

תודה רבה למגיבים היקרים.

בעז"ה ביום שלישי הקרוב בקבוצה בערב, אמסור ציון דרך.
אני מאד מפחד למסור מסרים, וכבר מעכשיו אני לחוץ, אני רוצה למסור את הפחדים והלחץ לאלוקים, ולזכור שמותר לי להיות בלחץ, ומאידך לזכור שרוב הפחד שלי הוא לא נכון, כי ב"ה כשאני מוסר מסר זה יוצא ברור ומצויין, ואני רק מפחד שאולי משהו לא היה חכם ולא היה מעניין מדי.

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: הטוב כי לא כלו רחמיך לפני 3 שבועות, 2 ימים #153401

• ניריוסף
  • רצף ניקיון נוכחי: 56 ימים
  • מנהל

תודה על הכל!
אסירות תודה על כל חבר וחבר בפורום שמוסיף מהאור שלו, שנותן מהכוחות שלו למען כולם,
מקווים לקבל סיכום או את התמלול של המסר שתמסור - אם אפשר, אני לא מכיר את הכללים לצערי.

ה' ישמור אותך!

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 21 שעות, 44 דקות #153566

ואוו! עובר בימים האחרונים על היומן שלך וזה מדהים! אני גם הייתי לפני כעשר שנים קופץ מידי פעם לאתר אפילו השתתפתי בשתי פגישות בקבוצה, אבל לא הייתה לי יציבות. לא הבנתי שזה תלויה הנקיות. 
ומדהים לראות עשר שנים של התמדה של הבנה שבאמת אלולי הקב"ה עוזרו אין יכול לו והעבודה גם על ניסיונות בעניין התאווה שלא יתפתחו ויגדלו ולתפוס אותם לפני הזמן, גם עבודה על פגמי אופי וגם שיתוף ועזרה למכורים אחרים.
המון תודה והערכה על השיתוף!! ומקווה ללמוד ולהפנים..

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 17 שעות, 48 דקות #153567

גיבוראנונימי היקר
אכן אלוקים בחסדו הגדול נתן לי את ההבנה ואת היכולת להפנים ולקבל שאני חסר אונים מול התאווה, וכך בדרך של 12 הצעדים אני זוכה להתחבר אליו ולחוות חוויה רוחנית ולעשות שינוי גישה בחיים שלי, וזה הפתרון היומיומי שלי מול התאווה ומול הפגמי אופי שלי.
מאחל לך שתמצא גם אתה את הפתרון שלך, תתפלל אליו שיתן לך את ההכוונה ואת הכח והנכונות לעשות את הדבר הנכון בשבילך.

מעניין אם יצא לנו להיפגש פעם.

בהצלחה רבה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 16 שעות, 54 דקות #153568

תודה רבה!! מעריך מאוד!

זמן ליצירת דף: 0.52 שניות

Are you sure?

כן