היי כמה ימים לא הייתי כאן וממש חסרתם לי. אז אני שמח לבשר על 9 ימים (10%) נקיים. זה לא מובן מאליו. יש כאן סיעתא דשמיא עצומה שאין לי דרך להסביר אותה. בימים האחרונים היה נדמה לי שזהו היום אני נופל, ואז נזכרתי בבורא עולם שעוזר, ונזכרתי באבי שיעץ לי לשמור את רושם המאבק וההצלחה לימי הקריז (תודה
)
אתמול מצאתי בס"ד פתרון מצחיק קצת. הייתי לבד בבית. אשתי הייתה בחתונה והשאירה אותי עם הנחש הוירטואלי. עשיתי מיליון דברים כדי לא ליפול: שטיפת כלים, הכנת ארוחת צהריים למחר, לחמוד למבחנים ו... צפיה בסרט ישן וחביב של וולט דיסני
הסרט נקרא "מלאכים בחופשה" קצת על אמונה תמימה של ילד, על משפחה אמיתית ובייסבול:silly: התאור של המלאכים קצת לא יהודי אבל זה זניח...
היום היה לי יום הזוי. אני מאבטח בקניון והמשמרת שלי הייתה היום בחניון. מקצת הדברים שעברו עלי היום: מכונית של ערבי עם בלון גז ענק ("אבל הוא ריק! בוא תשמור עליו 5 דקות..." ברור...), ניסיון דריסה (ע"י ערבי כאילו...) ושבירה של מחסום היציאה (...) ובנוסף: שפשפת עזה כמוות (אפשר לערוך אם זה לא בסדר).ועוד כשבא לי להרוג את הראשון שיעצבן אותי אני צריך לצאת עם הילדים לקניות. בקצב הליכה שלהם. מה יעשה הבן ולא יחטא? יבנה דגם של מולקולה כיראלית (החומצה האמינית אלאנין, תודה ששאלתם) לקורס בכימיה אורגנית. תרפיה בפלסטלינה. מומלץ... תודה בורא עולם על שמירה הדוקה. אנא אל תעזבני בלעדיך אני לא יכול...
עד כאן שפכתי לכם. תודה רבה לכל מי שקרא בסבלנות.