עייף. מותש. נפשית. אין לי כח לזה כבר. נמאס לי...
אני מבין שאם יש בי חוסר שקט, משהו בי עדיין נלחם.
רוצה לשתף במה שאני מרגיש:
אני מודה שאני מאוד חושק בפורנו אוננות פנטזיות מבטים וסקס במיוחד עכשיו עם הקשיים של הזמן האחרון.
אני יודע שאם אני אפעל על החשק הזה אני אגיע למקומות שאני לא רוצה להגיע אליהם.
הגבול הוא דק מבחינתי. 'אני רוצה בזה' זה בסדר. זה נורמלי. זה חלק ממני. אך אם אני פועל על זה אני נכנס לריקוד סוחף עם אלמנה שחורה. בסוף התהליך המהנה היא נשארת לבד. אני מת. נפשית.
אני חסר אונים. בין הפטיש לסדן. בין הרצון לפעול ובין ההבנה שאם אפעל - אמות.
אני כ"כ רוצה לפעול על התאווה. רק קצת. משהו. ריגוש.
כל היום 'חטפתי' מבטים ופנטזיות. ראיתי את עצמי עושה את זה. ועכשיו אני אוכל חרא. בא לי למות.
עצם זה שאני יכול עדיין לפנות לעזרה ואני עדיין לא פונה אוטומטית לתאווה זה חידוש...
ומה רע בקצת מין פורנו וכו'? אין שום דבר רע במין, אך מה לעשות? אצלי זה פועל אחרת. אני לא רוצה סקס פורנו וכו' באמת, אלא אני משתמש בהם כגשר מעבר ל'ארץ לעולם לא'. בארץ לעולם לא, לעולם לא יהיה לי קשה מפחיד מאיים מכעיס מרגיז מלחיץ וכו'. לעולם לא ארגיש כישלון, מיותר, חסר משמעות וחסר ערך. ארגיש תמיד מוכל אהוב ראוי מוערך ורצוי.
נכון, בארץ לעולם לא, לעולם לא מזדקנים\מתבגרים כי לא מתמודדים עם החיים אבל מה איכפת לי. אני רוצה להרגיש מנותק מעצמי ומהחוסר שקט הנורא הזה שעוטף אותי. רוצה לברוח...
אני חסר אונים מול עצמי. אני לא יודע להתמודד עם החיים. עם רגשות עם פחדים.
היה לי יום קשה אחרי שבועיים קשים ובא לי לברוח מההרגשת חוסר ערך, מפחדים שלא אצליח, שאיכשל בכל תחומי חיי מהרגשת תסכול מהרבה דברים שלא עובדים כפי שאני רוצה שהם יעבדו.
מטינות וכעסים על אשתי אחי וחבר טוב. לברוח מהמחשבות המיניות שלי על קרובות משפחה מצד אשתי. זה מצער אותי מאוד.
רוצה לברוח קצת למקום שבו יש קבלה עצמית מלאה.שם אני מקובל וראוי כמות שאני. שם אני אהוב בלי תנאים ובלי גבולות. אני יודיע שזה לא אמיתי שם אבל זה עושה את העבודה והנפש שלי צריכה את זה. אני לא יודע לתת לעצמי את זה בצורה נורמלית. רק דרך התאווה.
עזר לי להישפך קצת. מתפלל לה' לנכונות לקבל את עצמי כמות שאני על כל חלקיי. גם אלה שאני מתכחש להם או נלחם איתם בלי סוף...
מתפלל לה' להרגיש את ההרגשות. לעבור בהם. גם אם הם קשים. ורק להיום לא לברוח לתאווה.
לילה שפוי ונקי לכולנו אמן