בס"ד
חברים יקרים ואהובים שלי. תודה על העצות ועל העידודים.
אז ככה המצב שלי הוא כזה אני נקי היום בחסד ה' ולא מובן בכלל 5 ימים.(
אסירות תודה לה' יתברך)
הייתה לי שבת ממש טובה. והמוצ"ש שלה התחיל ממש טוב קילחתי את הילדים ועזרתי לאשתי. ואז התחברתי לאינטרנט כדיי להכין את עצמי לשנת הלימודים המשמשת ובאה. (אני מורה, מחנך בעיקר את עצמי).
בזמן שהייתי ב"היי" עברו לי מחשבות על זה שאני עומד להציל את כל העולם תכף. ואיך אני חכם ואיך אני יכול להיות יועץ לחינוך ילדים ומאמן ובלה בלה בלה. לא התייחסתי אליהם מדיי .
שפתחתי את המחשב התחלתי לשוטט זה תחילת המחלה שלי השיטוט אני פשוט קופץ רק לחדשות ואחר כך רק ל... ואז ל.. ואז ל... ואז במקום להכין שיעורים לתחילת שנה שכבר דיי מלחיצה אותי כי היא ממש עומד מעבר לפתח התחלתי פשוט לגלוש בחוסר מעש ממש. וזה היה ממש רע פשוט רע. וזה ממש מבזבז לי את הזמן. והתחושות של התסכול (במיוחד לאור העבודה שאני אמור להציל את העולם בדמיון שלי). בקיצור ממש התחלתי ללגום. אני לגמתי משתי תמונות גם אם לא ממש התעכבתי עליהם זה עדיין לגימה.
אני יודע שאני צריך לעשות כמה פעולות ממש בדחיפות.
א.לחזור לקבוצה חיה. ביום שלישי במרכז. אין לי אפשרות אחרת.
ב.לחזור לשיחות טלפוניות עם חברים. שיעזרו לי להתחבר.
ג.אני חייב למצוא ספונסר שיהיה לי נוח אתו. להגיד מה שטוב אצלי ומה שלא טוב אצלי.
ד.לגביי סינון:
1אני צריך להתקין את התוסף של אינטרנט רימון על המחשב הזה כדיי שאני לא יכול לגלוש ברשת אחרת.
2.אני חייב לעשות סינון טוב לטאבלט שיש אצלי בבית (שיכלו רק לגלוש אתו למספר אפליקציות טובות וזהו)
3.אני צריך לעלות את רמת הסינון אצלי בטלפון לרמה אחת יותר גבוהה כדיי לא לראות דברים לא טובים ביו טיוב. (ולמנוע את זה שאני יוכל להסיר את האפליקציה מהמכשיר שלי)
הקיצור יש לי המון עבודה והמון משימות וזה בדרך כלל מתכון בדוק אצלי ללחץ ולנפילות. אני מוסר את מה שעשיתי ואת מה שלא עשיתי עד היום לקדה"ב ומתכונן רק Kהיום. ובע"ה רק למחר לעשות את מה שה' רוצה ממני אוהבים
אגב אני קורא את זה ובא לי לראות אם אני יכול לגלוש לאתרים אסורים. אז אני מוסר את זה ממש בא לי לגלוש לאתרים לא טובים מלאים בדברים שהם לא טהורים ולא טובים לי לנשמה אנא ריבונו של עולם אבא טוב שבשמיים תעזור לי עם זה בבקשה אני לא רוצה להיות שם