דבר ראשון, ואולי הקדמה. אני לא מצפה שמישהו יקרא את זה אי פעם, בטח לא שיגיב. אתם מוזמנים כמובן, בשמחה, אבל זה יפתיע אותי. אני לא עוזר לעצמי - למה שמישהו יעזור לי.
אולי המבינים רואים שאני משתמש מאוד ותיק כאן*. יותר נכון - היוזר ותיק, אני עצמי? נשארתי אותו ילד שנכנס לכאן לפני כמה שנים, נבהל וברח. למה נבהל, למה ברח? איכשהו הרגשתי שכל התוכנית הזו לא בשבילי. כאילו, אני מכור - זה ברור. אבל אני מפחד יותר מדאי מכדי באמת להיכנס למקווה הזה בקפיצת ראש. אז מה אני אומר לעצמי?
אני אומר, תראה, אתה עוד לא בתחתית. אולי לא תגיע לשם אף פעם. נכון, שום דבר לא השתנה בעשר שנים האחרונות, לא באמת. אבל היי! גם לרעה כלום לא השתנה. אתה מכור, חייב את ה"מנה" פעם פעמיים בשבוע. לפעמים יותר, לפעמים פחות.
אז אני כבר לא בישיבה. מחפש את המנה בעיקר כי משעמם. אם אני מצליח להחזיק שבועיים שלושה - אז מתחיל להרגיש את הצורך.
ועכשיו אלול.
ועוד ראש השנה - יום כיפור שהם אותו דבר. תקוע.
אז אני פותח יומן. בשבילי. אנסה לעדכן כאן כל יום, אני מקווה שמחר אהיה פחות מבולגן.
---בינתיים נקי יום אחד. יש לי תחושה שאצליח להחזיק מעמד גם היום. אמן. ---
*
www.gye.org.il/forum/7-%D7%94%D7%A6%D7%92-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%9A/52318-%D7%94%D7%A6%D7%92%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%9C%D7%AA#52318