קליק כתב:
היום קצת קשה לי לכתוב. קשה לי להעיז לומר שהייתי נקי, כי אני לא נקי ממש. ראיתי קצת דברים לא צנועים, בהתחלה בטעות ואז גם בכוונה. לא עברתי את הגבול אבל אני לא במקום מספיק טוב.
זהו די, הגיע הזמן לעבור שלב, לתת לכלים הנוספים להשפיע עלי, להרים את הכפפה ולהצטרף לטלפונים, לספונסר. אין ברירה. במאבק הזה אנחנו רוצים לנצח. ניצחון מגיע מהשתנות. ניצחון מגיע משייכות לנצח ולא לתאווה הרגעית.
אבל למה קשה לי? כי היום עברתי שלב!! 30 ימים נקיים. אני ברמה 5!! גיבורי כח עושי דברו. פסוק מקסים. הכוח מגיע מעשיית דבר אלוקים, בלי מחיצות ועיכובים. בלי להחמיץ על ידי מחשבות שלנו כמו שאומר הרמחל במסילת ישרים.
יקיריי, אני קצת מתעודד לקראת סוף הכתיבה. מודה לה' על עוד יום נקי יחסית. מתחנן שיתן לי כוח לסיים את היום בשלום ובנקיות. אני מבין שהמחשבות האלה שאולי זה נקרא שנפלתי הם רק כדי להחליש כי אם עכשיו אני מתחיל מחדש לא יודע אם יהיה לי כוח שוב לעלות את ההר. אז עכשיו שעלינו איזה פסגה קטנה לא כל נפילה נחזור הכל אחורה. הכל טוב אחיי. גם אם קשה. זה טוב!!
המעידות הקלות הללו, מצד אחד הם אלו שיכולים להוריד אותנו לבאר שחת ובחזרה לכל החולניות הקשה הזאת.
ומצד שני זה כמו "תמרור אזהרה" שאנחנו לא יכולים לשחרר את החגורה, ותמיד צריכים להיות מוכנים עם היד על ההדק.
היצר מסתובב ברחובות [לא רק בירושלים] בכל מקום בארץ ובעולם! ואורב להפיל אותנו, יש לו גרזן ביד...
אבל לנו יש אקדח, מלא בכח ועזרה מאבא האוהב. שעזר עוזר ויעזור.
אבא! אנחנו שלך לנצח!