< בתור לא "חרדי" אני יכול לומר שאני מסכים עם אדם יסודו, וגם חושב שזה לא קשור למגזר כזה או אחר. אולי אפילו להיפך. ככל שמגזר הוא פחות "קיצוני" הוא אמור להיות יותר מכבד ומכיל כלפי מגזרים אחרים.
ואני לתומי ציפיתי שיכילו אותי, אויי נו.
בכל מקרה, אני בטוח שאם חוללתי פה משהו, הנהלת האתר תדאג להסיר את ההודעות שרשמתי בשבת כמו שהיא דאגה להסיר הודעות אחרות שלא היו לרוחה.
< לשם דוגמה, אני בטוח שמבקרים חילונים במסגד מוסלמי, יכבדו את קוד הלבוש שם ולא יבואו בלבוש שאינו צנוע. הם מבינים שהם אורחים במקום, ומכבדים את הכללים שלו.
אני חיפשתי פה בית, לא להיות אורח.
ואני די כועס על עצמי, כל פעם אני מחליט שאין לי מה לעשות כאן, אבל שמגיעה השבת, הבדידות והריקנות זה אחד מכמה מקומות שאני מחליט לפנות אליו, אני חייב לעבוד על הקטע הזה.
> אגב, חשוב לי להוסיף, שדי ברור לי שלא חשבת על כך שכתיבה בשבת באתר דתי עלולה לפגוע ברגשותיו של מישהו כאן. את זה אני דווקא מאוד מבין. ואני סמוך ובטוח שבפעמים הבאות תתחשב בכך.
וואלה לא.
> על אף הרקע השונה, נשמח מאוד שתישאר עמנו. שמח לראות שאתה על סף השמונים יום. נראה שלהסתובב פה עוזר לך.
אין פה כלל קשר לרקע, לא על זה הפער בכל אופן.
זה ממש לא המקום שאני מחפש.
אבקש מהמנהלים למחוק את הפוסט שלי, ורק להשאיר את המשתמש שלי שאוכל לעדכן את האתגר בטבלה- כי זה באמת עוזר לי לעמוד במשימה.