TC, חיממת את ליבי, אפילו אם לרגע קט של נחמה, תודה !
הבנתי ממנהל הפורום, שכמה קוראים נפגעו אולי מחלק מצורת ההתבטאות שלי שהייתה חריפה ומפורשת מדי בשבילם, אני מצטער, אני עובר סערות רגש מאוד חזקות ומטלטלות, ואין לי כוונה לפגוע או להפיל כאן מישהו, אשתדל להמנע מתיאורים מפורשים שכאלה בעתיד.
אני חוזר לעדכן במשהו שחשבתי שכבר נגמר.
אני יושב חסר תקווה, ומחפש פתרונות בזק- כנראה שאין.
24 ימים של ניקיון, אני שומר על עצמי מכל דבר מפיל אותי, ורוב היום הדחף המיני לא מורגש.
היום בבוקר הרגשתי מעט טוב, בדקתי אופציה וביקשתי מאח שלי שיסדר לי עבודה בעסק שלו, וקבעתי פגישה ביום רביעי עם פסיכולוגית, הבנתי שאין לי מה להתלות ברופאים, לפחות לא בכאלה ממערכת הציבורית.
ועכשיו קרה משהו נוראי ואיום.
נכנסתי לאתר עצות פופלארי, שבו אנשים מעלים סוגיות ושאלות באופן אנונימי ויכולים לקבל פידבקים ועצות מאחרים בצורה אנונימית.
והייתה מישהי שהעלתה סוגייה, שהיא בקשר עם בחור שאוהב להיות מונצל ע"י בנות, והיא מנצלת אותו וגברים אחרים בשביל טובות הנאה, הוא קונה לה דברים, מבזבז עליה כסף, מסיע אותה והיא לא נותנת לו כלום בתמורה...
אני לא יודע למה, אבל זה מעורר אותי מינית בצורה חזקה, אני עצוב מאוד, כי חשבתי שהפטיש הזה נגמר, ואני לא נמשך לזה !!!
אין לי בעיה להמשך לפורנו, או לסרטים חזקים, אך המשיכה להיות מנוצל פשוט מוציאה אותי מדעתי מנוגדת לכל האינטרסים שלי, ואני שונא שיש את זה בי.. חשבתי שזה כבר נעלם.. ואני מאוד פגוע שהחלק הזה קיים בי והורס אות.. ומאוד פוגע במה שאני חושב על עצמי...
שוב אני מתחיל להתגרות ולחפש אחר נשים צעירות שירצו לנצל אותי מבחינה פיננסית לדרוך עליי ולהתייחס אליי כסמרטוט, מועבר בי ריגוש חזק מאוד... ואני נורא נפגע מזה... אני לא רוצה להיות מרוגש מזה !! אני לא רוצה לחשוב על זה !! אני רוצה להגעל מזה !!! אולי זאת דרך שלי לברוח מאחריות או משהו....
אבל אני מתחיל לפנטז על זה.. ולחפש את זה.. והתוצאות הם שאני יהרוס אותי שוב !! את כל מה שבניתי ב-24 ימים האחרונים.. ואני אפוצץ שוב את כל ההזדמנויות שבפתח שיוציאו אותי מהמצב.. אני שוב יסגור את הדלתות שנפתחות עבורי.. וקיח לי שוב הרבה זמן למצוא שוב דלתות פתוחות