יהי רצון מלפניך שנזכה להתפלל אליך להתקשר ולהאמין בך תמיד אנא חזקנו והאר לנו באמונה ונזכה להאמין בך תמיד א מ ן
לך תבוא תפילתי יהי רצון שתזכני להתפלל אליך בכל עת כי אני צריך את עזרתך בשביל שאזכה להתפלל אליך באמת אנא עזור לי להאמין בך ואזכה להאמין בך תמיד א מ ן
זכרני ופקדני באמונתך ואזכה להתפלל אליך בכל עת אנא ישר אורחותי ואזכה להאמין בך א מ ן
תקוותי תחייני כי אזכה להתפלל אליך להאמין ולהתקשר בך אנא חזקנו באור אמונתך ונזכה להתקשר ביושר דרכיך האר לנו באמונה ונזכה להתקשר בך תמיד א מ ן כן יהי רצון
בך אני אבטח בכל עת האר עיני לזכור בהתקשרות אורך תמיד ואזכה להאמין בך באמת זכרני באמונתך ואזכה להתפלל תמיד אמן כן יהי רצון
הנה אתה תקוותי יושר דרכיך זכני ויאיר לי אבדתי באורך הימים פדני זכרני וחנני ישר לבי באמונתך ואזכה להתפלל אליך ולהאמין בך תמיד א מ ן כן יהי רצון
זכרנו באמונתך ונזכה להתקשר בך להתפלל ולהאמין בך תמיד אנא חזקנו והאר לנו באמונתך באמת ונזכה להאמין בך תמיד א מ ן
זכרנו לטובה ונזכה להתפלל אליך ולהאמין בך תמיד אנא חזקנו והאר לנו באמונה ונזכה להאמין תמיד א מ ן
יהי רצון מלפניך שנזכה להאמין בך להתקשר ולהתפלל אליך תמיד אנא חזקנו והאר לנו באמונה ונזכה להאמין תמיד א מ ן
אני מאמין כי חפץ אתה בפעולתנו ורוצה אתה בהתקדמותנו יהי רצון שנזכה לילך אחריך באמונה אמן כן יהי רצון
יהי רצון מלפניך שתזכור אותנו באמונה ונזכה להאמין בך תמיד אמן כן יהי רצון
יהי רצון מלפניך שנזכה להאמין בך תמיד א מ ן
אנא חזקנו והאר לנו באמונה ונזכה להאמין בך תמיד א מ ן