אני באמת אסיר תודה על מה שיש לי ומאמין שזה מה שצריך להיות לי ומבין שזה המון ממש בלי גבול אנא עזור לי להודות רק להיום א מ ן
יש לי תקווה להתחיל פעם לחיות מחדש להתחזק בתקווה אנא חזק את רוחי באמת ואזכה להודות לך תמיד א מ ן
אני אסיר תודה שעזרת לי לכתוב שחיזקת את רוחי והיית איתי בכל המילים אנא עזור להמשיך ותתמוך בי כי באמת קשה לי חזק את רוחי ואשמח בך אודה לך תמיד א מ ן
זכור נא לי את הימים הישנים והולך אותי בדרך אנא חזק והאר ונזכה להודות א מ ן
שלום לכם אחי ורעי אהובי חברי וידידי אני מוכרח לשתף אותכם שאני באמת בכל לבי בכל נפשי ומאודי רוצה את התאווה
אנא זכור נא לי את הימים את החדשים את השנים זכור נא לי את האמונה את החלום הישן ואת התקווה אנא חזק את נפשי ורוחי רק להיום ואזכה להודות לך תמיד א מ ן !
עוד תזכור לנו אהבת איתן ונזכה להאמין בך תמיד
למה המחשבות שלי הולכות בכיוון השחור לפעמים מה גורם לי לברוח מה עוד ישאר בסוף
יש לי תקווה עמוקה להאמין פעם לנסות מחדש ולתת בנדיבות למי שצריך לתאר לעצמו עוד הזדמנות
אוהבים אותך מאוד. תודה על השיתוף. יום שפוי ונקי.
תודה לך נתן 01 ידידי !
להרגיש זה דומה לפעמים לצינור שרחק ממנו האינסטלטור חברו ימים ושנים הרבה ואזי צריך לשחרר הרבה עד שמשהו יזרום מתפלל להארת רוח א מ ן
כרגיל מרגיש חסר ערך מתפלל להיות מסוגל לשתף ולומר כך אני מרגיש
עכשיו נזכרתי שהיה לי בשבוע האחרון נס של חמשה ימים נקיים ולא כתבתי שאני אסיר תודה ובכן לעולם לא מאוחר אסיר תודה לך אלוקים אוהב על אלו הימים מתפלל לעוד רק להיום באמת באמת מודה ושמח על הכל
אוהבים תודה על השיתוף