אני רוצה להודות לך על הניסיונות על הכישלונות על המשברים על היאוש ועל התקווה ועל האמונה ועל השמחה ותתן לי ביטחון ואשמח בך באמת א מ ן
כי ידיעת האמת מחזקת הנשמה ומרחקת ממנה היצר
אני רואה שקשה לי בימי חמישי מתפלל לזכות לשתף בימים אלה במיוחד ותודה למגיבים אף על פי שחלפו שנים בכל זאת משהו זז עמוק בפנים יש לי תקווה להתחיל פעם
ותתן לנו לב להאמין ונזכה להתחזק להתחיל מחדש אנא חזק והאר ונזכה להאמין
נכון אמנם שאף פעם לא הצלחתי לכתוב כאן מעבר לניצוצות של איזה געגוע אבל הנני באמת מודה על כך ומכיר בערך האמיתי של הדברים הזעירים האלה אנא חזק את רוחי באמת ואזכה להודות לך תמיד
יש לי איזה רצון לחבר לכאן עוד חלקים מהחיים שלי ואם אמנם אינני יודע כיצד אבל יש לי תקווה כזאת זכור נא לי את הימים ואזכה להתחזק להאמין בך תמיד
אמנם שם בעומק תעלה המחשבה אם לכאן אני מגיע. כשהכל שבור לי האם יש איזה ערך שם לחיי ולדברים אשר אני בוטח בהם
האם עוד אזכה למשוך קוים של אור מהרגעים השבורים האלה ? אם כן הם בודאי יהיו מלאי שמחה זכור נא לי את הימים ואזכה להאמיו אנא חזקנו ונזכה להודות לך שמח נפשנו תמיד גם אם תמו המילים
אוהבים בהצלחה
תודה דייב ! הנה לפני כשעתיים כתבתי את הדברים וכבר אני רחוק מהם האם עוד נזכה להיות קשורים שיהיו דרכינו מוארים אנא חזק את חיינו באמונה תמיד ונזכה להאמין
ותתן לנו לב להאמין בך להתחזק באמונה באור פניך אנא חזק והאר ונשמח בך תמיד
בעזרת השם א ב
תודה למשתוקק ! ותתן לנו לב לראות את הטוב ונזכה להודות לך תמיד אנא חזק והאר ונזכה להאמין
תודה לך אחת שאלתי ! זכור נא לי את הימים ואזכה להתחזק להאמין בך תמיד