רוצה להודות על שעזרת לי בדרך אנא עזור לי להתחזק ואזכה להודות לך תמיד
זכור נא לי את הימים אנא חזק והאר ונזכה להאמין
אמן ואמן אחי! שנזכה לחזק את האמונה הזאת בעצמנו, בריבונו של עולם, בטוב שבנו. הרבה הצלחה אחי בהמשך הדרך בעז"ה. מאמין בך ומקווה להצלחתך חבר.
תודה מכל לבי להכרת תודה , לקדימה, ולמשתוקק ... ! אם איבדתי את הדרך אחפש אותה מחדש אנא חזק והאר ונזכה להאמין להודות לך תמיד
והיה אמונת עיתך חוסן ישועות חכמה ודעת יראת ה' היא אוצרו ביאור כי צריך להביא כל חלקי חייו למסע מלמעלה עד למטה אנא חזק והאר ונזכה להאמין בך תמיד א מ ן
רוצה להודות לך שעזרת לי לכתוב אנא חזקני באמונה ואזכה לקבל שבת בשמחה שמח נפשנו באורך ונזכה להודות לך תמיד א מ ן
ביאור עניין הכאב כי הוא כב אותיות התורה הכלולים כולם ב א דאנכי ה אלמא מאיר בו אור אבא דהוא בחינת שבת אלמא דמתוכו יזכה להתחדש בחיים חדשים א מ ן
אם אני מטשטש את המבט על החיים כדי להקל על הנפש הרי אני מתקרב לנפילה הבאה שלי שצומחת מתוך המבט הבלתי בהיר הזה המבט הבהיר על מתנת החיים שקיבלנו היא תאפשר את הצמיחה את הקבלה העצמית והאהבה שתבוא בע"ה מתוכה
המשימה השבועית בלנ"ד בע"ה למצוא עיר שמתחילה ב- ט שמח נפשנו באורך ונזכה להודות לך תמיד א מ ן
בוקר טוב מזכיר שיש לנו משימה ומאחל בהצלחה בע"ה (למצוא עיר שמתחילה באות ט ) שמח נפשנו באורך ונזכה להודות לך תמיד
שלום ויום מבורך משתף התמודדות וחוסר אונים על מבטים ברחוב שיהיה לנו המשך יום מוצלח בע"ה שמח נפשנו באמונה ונזכה להתחזק בך תמיד א מ ן
תודה על התזכורת אני גם חסר אונים ברחוב פנטזיות כל הזמן... מתפלל לשחרור
רוצה לשתף על דיבור שהיה עם כמה עובדות מאיזה משרד ממשלתי שהגיעו למקום בו אני עובד אם היה שם משהו לא נכון מתפלל לותר לשחרר ולברך בשמחה והצלחת אמת בכל הדרכים יהי רצון מלפניך שתחזק אותנו באמונה באמת ונזכה להאמין בך תמיד א מ ן נ.ב. כמובן תודה לשותפים למסע שמח נפשנו באורך ונזכה להודות לך תמיד