ברוכים הבאים,
אורח
|
|
שלום, הנה המחלה שלי.
|
|
מסביבי יש דיבור כזה נגוע/שאני צבוע/ ומה פתאום חזרנו לדבר
רק אתה רואה ת'לב שלי ויודע/כשאני דומע/ אותך לא יכולתי לשקר איך הסתכלתי רק על מה שאין/ הולך ומתרוקן/ איבדתי את הדרך מה שקלקלתי תן לי לתקן/ מתחנן/ כמו בן/ רק תפתח לי דלת.(חנן בן ארי, אדון הסליחות) |
|
שלום, הנה המחלה שלי.
|
|
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תחרות כלבים - אביתר בנאי "נוסע במונית, לא זוכר את הכתובת כל כך הרבה זמן בחושך הייאוש, הבשר, הגאווה אויבים גדולים שאני טיפחתי להדליק את השמש בצחוק ובכי ובמנגינה אני כבר מגיע, אני כבר נמצא" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לסיפור הישן/חדש שלי: tinyurl.com/nkms2jn ליומן המסע שלי אל הנקיות: tinyurl.com/pdd3fy3 |
|
שלום, הנה המחלה שלי.
|
|
|
|
-על ידי שאני מתבונן איך אבדה לי השליטה על חיי אני מבין שאני חסר אונים
-אני אלרגי לתאווה. למעשה אני כל כך חלש ושברירי שמבט אחד, מחשבה אחת, יכולים להרוג אותי -"עבוד את את הצעדים כאילו הכל תלוי בך. התפלל כאילו הכל תלוי באלוהים." |
|
|
|
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.
|
|
שלום, הנה המחלה שלי.
|
|
שלום, הנה המחלה שלי.
|
|
-על ידי שאני מתבונן איך אבדה לי השליטה על חיי אני מבין שאני חסר אונים
-אני אלרגי לתאווה. למעשה אני כל כך חלש ושברירי שמבט אחד, מחשבה אחת, יכולים להרוג אותי -"עבוד את את הצעדים כאילו הכל תלוי בך. התפלל כאילו הכל תלוי באלוהים." |
|
שלום, הנה המחלה שלי.
|
|
שלום, הנה המחלה שלי.
|
|
מסביבי יש דיבור כזה נגוע/שאני צבוע/ ומה פתאום חזרנו לדבר
רק אתה רואה ת'לב שלי ויודע/כשאני דומע/ אותך לא יכולתי לשקר איך הסתכלתי רק על מה שאין/ הולך ומתרוקן/ איבדתי את הדרך מה שקלקלתי תן לי לתקן/ מתחנן/ כמו בן/ רק תפתח לי דלת.(חנן בן ארי, אדון הסליחות) |