תודה רבה ישורון על הפידבק
---
אז בחסד עליון, ואחרי חודשים בקבוצות אני כעת אוחז בצעד 2!
אתמול ישבתי עם חבר, ואחרי שדיברנו, והוא שאל אותי, בין היתר, למה להפסיק?
ובסוף, אחרי שחשבתי קצת על המחיר, הוא שאל שאלה פשוטה. "אז למה אתה לא מפסיק?" (יכול להיות שאני לא מדויק בניסוחים אך העיקרון דומה)
ועניתי, אני לא יכול להפסיק.
הוא הושיט את ידו ואמר "ברוך הבא לצעד 2"
האמת שבהתחלה, לא מאוד ששתי לכתוב על צעד 2. אני במצב לא משהו עכשיו, מקודם פחדתי, לגמתי מבטים ברחוב ונראה שעפות עליי בחורות יפות מכל הכיוונים. וכו' כל מיני מחשבות והרגשות. וגם בקבוק פתוח בצורת פורנו במחשב שאני לא נכון למחוק.
האמת, שגם לא ממש חש איזו חוויה של צעד 2 עצמו (הגעה לאמונה)
אבל אני כן יכול לספר מה עשיתי
והאמת, שזה היה די קל.
אני רושם בפנקס שלי כמה פרמטרים
שם:
מקרה:
פרשנות:
נמשל:
ואיך אני הייתי רוצה שהוא יהיה:
ב"שם" אני פשוט כותב שם של דמות שהיא כוח גדול בשבילי. אבא, אמא, אח, רב, מורה, וכו' (לדוגמה, מורה)
במקרה אני כותב את פרטי המקרה עם אותו כוח גדול (לדוגמה, שכחתי להכין שיעורי בית והמורה צעק עליי כעס והעניש אותי)
ב'פרשנות', אני כותב איך המקרה התפרש אצלי. (לדוגמה, אם אני עושה משהו לא בסדר כועסים עליי, מענישים אותי, אם אני שוגה אני חוטף) ושמתי לב, באחד משני המקרים שכתבתי, שיכול להיות שלא הייתה כוונה להעליב אותי כלל, אבל מה שמשנה זה איך אני פירשתי את זה.
ב'נמשל' אני נוגע בחלק הכאוב. בחלק של החיבור, ההקשר (שהאמת אני לא בטוח שעשיתי, אבל זה מה שהוצע לי לכתוב ואני מיישם) של ה'כוח גדול' הזה עליי (המורה, למשל) אל הכוח העליון שלי (הקב"ה, במקרה שלי)
ורואה איך היה יכול להדבק אליו גם הייחס שאותו קיבלתי או הרגשתי שקיבלתי.
(שאלוקים לא מקבל, וכועס, ומעניש, ולא מוכן לקבל טעויות שלי, ואם משהו לא בסדר אני מיד חוטף.)
ואז, אחרי כל המוגלה, אני כותב איך כן הייתי רוצה את אלוקים.
מקבל, רחום, מכיל, רחמן, סולח. מחבק. אוהב.
אסירותודה לאלוקים,
על חברים, משפחת שמור עיניך וSA.
עשה לי טוב להתחיל לכתוב.
אחרי הצעד השני הראשון שכתבתי, שיתפתי ושאלתי אם הוא טוב. ומסתבר שכן, והאמת שזה היה קלי קלות לכתוב אותו. השני גם כן די זרם, ועכשיו אני תקוע.
מקווה לקבל את זה (יותר בכנות, מקווה להצליח לכתוב עוד)
ערב טוב חברים שנזכה למצוא אלוקים אוהב בחיינו
ולהגיע לאמונה, שכמו שהנס קורה להרבה חברים, (למרות שאני שונה ואצלי זה אחרת, כמובן...) הנס יכול לקרות לכולנו
אהבה