1. אני לא נקי במיוחד, אבל מרגיש טוב יותר. יש אור בקצה המנהרה.
מצד אחד, מרגיש טוב זה - טוב.
מצד שני, גורם לי לשכוח לאיזה רע אני יכול להגיע. אני מרגיש שאני יכול לחיות עם התאווה בשלום ולא להרגיש כל כך רע.
כי בשביל להפסיק לסבול צריך לסבול. ואני לא אוהב לסבול.
המוח שלי משדר לי ש"וואלה, אפשר גם לאונן ולהמשיך לחיות מאושר כרגיל"
לאכול מהסופגנייה - ולהשאיר אותה שלימה
אם אמשיך לאונן, הנפילה הכואבת בוא תבוא. הנפילה שאחריה ארגיש כל כך מגעיל ומיואש. אבל לא מצליח לשכנע את עצמי בזה מספיק.
2. סוף סוף איפסתי את הטבלה שהייתה על יום אחד כבר הרבה זמן. השותף לדרך בטח יקבל על זה התראה (מייל?). לא הכי כיף, אבל הכרחי.
3. בימים אלה מוטל עליי פרויקט די גדול. בהתחלה לא רציתי לקחת אותו. בדיעבד אני שמח. מודה לקב"ה שנתן לי את הזווית הנפלא של לקחת את זה בקלות ולא להתרגש יותר מדי. פשוט נפלא. בעז"ה גם יהיה תגמול כספי בסופו כך שזה עוד בונוס לא רע
אני מרגיש גאווה כזאת מתפשטת בי. אני במקום אחראי עם יכולת להחליט. עסוק הרבה ומדבר בטלפון על עניינים טכניים כאלה.
אני מקווה שזה בריא לי. זה נותן לי משמעות, מטרה וסיפוק בעז"ה.
4. הסדר יום שלי מבולגן לגמרי. ער לילות תקוע על המחשב (לאו דווקא תאווה) וישן ימים.
כבר הגעתי לסוג של ויתור. בגלל שלכאוב על זה שפיספסתי סדר א' או בכלל בוקר זה כואב, אני מעדיף לוותר ולא לרצות כל כך את סדר א' או מה שלא יהיה.
אני אוהב בוקר. התחושה הזאת של "כל היום לפני" של ללכת להתפלל ב6/7 ולחזור הביתה עם אוויר קריר ויום חדש לפניך. נפלא!
5. קצת מוזר לי להרגיש מאושר. זכורה לי איזו סיטואציה כזאת שהרגשתי טוב בה וזה מרגיש לי מוזר. מה? החיים שלי יהיו כאלה טובים ובסדר גמור. אני מאושר?
העולם מלא צרות ובעיות, איך יכול בכלל להיות חיים טובים ומאושרים?
אני מודה לאבא שהתחברתי בכלל להרגשה כזו של מאושרות. שזה דבר לא מצוי. ולמרות החיים שלי, שלא מושלמים כמובן, הצלחתי להתחבר להרגשה של אושר. מי יתן ותמשיך לעד.
6. מודה לאלוקים על החיים בכלל, על השבת שעברה לא רע (ונקייה!), על המתנות שהוא זורק לי. על זה שחסר ביטחון כמוני שמעולם לא עלה ש"ץ, מעז ואפילו אוהב לדבר מול כולם. על סופגניית שוקולד. יאמ
7.ריח של שינוי באוויר. ניחוח גן עדן.
חג שמח! לילה טוב