ברוכים הבאים, אורח

היומן של אנחנו ננצח
(0 צופה) 

נושא: היומן של אנחנו ננצח 10036 צפיות

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #79940

• אהבת חסד
  • רצף ניקיון נוכחי: 1913 ימים
  • דירוג פלטיניום
-ל'נותן במתנה'-
מה שכתבת בסוף לגבי הקושי וכו' לכאורה כתוב כמעט במפורש באמונה וביטחון לחזו"א וזה עיקרון שמאד נהניתי ממנו והוא מלווה אותי בכל התמודדות בחיים, שאפו
הנה הציטוט:
'ואמנם תיקון הלב אין לו מזור זולת המעשים המתוקנים (הראויים. ד.) הנעשים בראשונה בכח מכריח...
וברב המעשים הטובים הנעשים במלחמה ובאומץ נגד הרצון החפשי מתהפך רצון הלב מרע לטוב, ובדרך זה הולך האדם וקונה את הטוב על ידי ההרגל להתגבר כפעם בפעם על התאווה החומרית ועל נטיות הנפשיות...
...ולאט לאט הוא מתרגל אל הטוב בנטיה עצמית וחופשית, וזו הדרך הישרה לקנית הטוב על פי ההרגל.'
זאת אומרת, שלא רק שזה קשה אלא זו הדרך להפוך את זה לטבע החדש שלך
שוב תודה רבה והלוואי ואני אזכור את זה תמיד
נערך לאחרונה: לפני 9 שנים על ידי אהבת חסד. סיבה: תיקון

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #79943

• חסר אונים
  • רצף ניקיון נוכחי: 10 ימים
  • דירוג פלטיניום
  • אבאל'ה, אני אסיר תודה!
שלום חבר
טוב לקרוא אותך. בהצלחה בדרך.
בגדול, אין סיבה שבעם הזאת אני יצליח יותר טוב להחלים מאשר בנסיון הקודם, אלא, אם אני מבין מה היה הבאג בנסיון הקודם שבגללו לא הצלחתי, ועכשיו אני פועל בשביל למנוע את הבאג הזה.
הספונסר שלי הדריך אותי לאחרונה שאם בסבב האחרון לא הצלחתי להשאר נקי, כדאי לי לחפש על מה לא ויתרתי. עשיתי כדבריו ועכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב.
אם חפץ חיים אני, אני מפסיק לעשות חשבונות ומתחיל לעשות פעולות. קח חבר, שוחח איתו בטלפון, תנסה להבין מה הדבר הבא שאתה צריך לעשות.
ושאלוקים ישלח לך ברכה והחלמה.
אוהב.
"אלוקי תן בי הדעת,
להבחין בין אמת לחלום,
לב מבין ואוזן שומעת,
הן על כפיך נשאתני הלום".

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #79982

• חייח
  • חבר ותיק
עוד יום נקי למרות שהיתי כל היום בחוץ בסידורים והיה לי הרבה פעמים שהיתי צריך לסובב את הראש וזה היה קשה אבל ברור שזה הכי נכון והצלחתי.למרות שקרה לי שהסתכלתי שוב אבל הוזזתי מיד את הראש אני לא רוצה ליפול היו רגעים שהיה קשה לי לא להסתכל אבל אני חזק ומאמין שבעזרת השם אני יכול לעצור את עצמי לכן לא נפלתי התגברתי והצלחתי עוד יום . . זה החיים יש התמודדות אבל אפשר לנצח. יום 25 נקי רק להיום בעזרת השם לכל החיים
נערך לאחרונה: לפני 9 שנים על ידי חייח.

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #79994

• נתן במתנה
  • רצף ניקיון נוכחי: 1823 ימים
  • דירוג פלטיניום
וגם...אני יודע שייתכן שעבורך זה נשמע כמו סינית מדוברת, או מן שפת סתרים כזו..אל תדאג, זה הדרך שלנו לשמור על 'פאסון'..הדברים פשוטים, סתם אנחנו מסבכים אותם כדי להרגיש שאנחנו עושים משהו עם עצמנו...

תשאל ותישאר כאן לשמוע את התשובות
נתן במתנה
אבא אוהב העלה אותי לרכבת ההחלמה בכ אדר תשע"ב, היום בו הפנמתי שהתאווה היא חלק ממני, והיא תשאר כזו עד ליומי האחרון, ופניתי לעזרה.
סיפורי האישי

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80159

• חייח
  • חבר ותיק
היום ברוך השם 28 יום נקי.היום ישנתי צהרים וחלמתי חלום אירוטי וקמתימרטוב איזה מעצבן זה.....

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80160

• טהרני
  • רצף ניקיון נוכחי: 3306 ימים
  • דירוג פלטיניום
  • עלי לבחור בין כניעה להשפלה
אוהבים אותך! (גם כשאתה קם רטוב... )

בימים כאלה מאוד חשובה לי קבלה עצמית. לקבל את זה ולהמשיך הלאה ולא להתחפר ברגשות שליליים. אצל חברים שסופרים נקיות, מקובל שדבר כזה לא מאפס. זה אפילו טבעי, לפחות בתחילת הדרך, שאם התאווה לא מקבלת את "מזונה" בדרכים שהתרגלה אליהן, היא מחפשת דרכים חדשות.

[אני לא יודע מה אצלך, אבל אני בקושי הייתי קם רטוב כשהייתי בעומק מצולות השימוש בתאווה... פשוט לא נשארו לי מספיק נוזלים... ;) :P ]

ועוד דבר: חשוב לי מאוד בזמנים כאלה להתחבר יותר באמצעות פעולות של החלמה, כי זה סוג של נורה אדומה בשבילי שמאותתת שאני לא לגמרי מחובר (אלוקים יכול לשמור אותי נקי גם בזמן שינה, עליי רק לבקש ולהתחבר אליו).

כרגע חייב לזוז, אבל מקווה בהמשך לתת קישור לכמה דברים שכתבתי בעבר בעניין על החוויות האישיות שלי במצבים כאלה.

ושוב: אוהבים אותך!
ליומן המסע שלי     הפוסט שהסביר לי מה הבעייה     הפוסט שהסביר לי מה הפתרון
אני חסר אונים, אנא עזור לי!

כאשר "בידך אפקיד רוחי" אז "פדית אותי ה' א-ל אמת". וככל שהצד הראשון של המטבע יהיה יותר בשלימות, כך גם הצד השני.
נערך לאחרונה: לפני 9 שנים על ידי טהרני.

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80163

מתחבר למה שטהרני כתב בקטע שגם אני לא קם רטוב, אפילו שבדרך הטבע אחרי שעות של צפייה המוח שלי כל כך עסוק בזה שרק סביר שזה יקרה...
בכנות, אפילו רציתי שזה יקרה. מה ל'שות, ה' שומר עליי

והיה נשמע לי קצת מוזר שאם אתחבר אליו הוא יוכל לשמור אותי גם מתוך שינה.
ברור שזה נכון, אין שאלה. אבל כשקראתי את זה, זה היה נראה לי מוזר. רק מדגיש לי כמה גאוותן אני שנראה לי שיש הבדל בין מתוך שינה לערות מבחינת הקב"ה

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80164

מזדהה מאד עם דברי "טהרני".

העיקר לקבל את זה ולהמשיך הלאה, ולהיות אסיר תודה שזה לא קורה לנו ביום ובמודע.

זה מה שעובד לי במקרים האלה.

אוהב אותך

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

נערך לאחרונה: לפני 9 שנים על ידי מתחיל שוב - וצועד לאלוקים.

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80267

• חייח
  • חבר ותיק
אני נקי 31 יום ברוך השם אני מרגיש טוב עם עצמי על כזה היסג תודה לך השם

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80279

מזל טוב!

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80390

• חייח
  • חבר ותיק
היום 33 נקי ברוך השם .היום עבר בקלות היה לי התמודדות בשמירת הענים .עברו מולי 20 נשים ולא הסתכלי לרגע אל אף אחת זה קשה (אתם מכירים את זה) .תודה לך השם

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80408

• אבי גולן
  • רצף ניקיון נוכחי: 208 ימים
  • דירוג פלטיניום
מזדהה מאוד, היה איתנו ותמשיך לשתף.
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80486

• חייח
  • חבר ותיק
היום היום ה35 עברתי בנקיות ברוך השם .היה לי התמודדות שחיכתי לאוטובוס ונשארתי נקי ולא הסתכלתי איכן שלא צריך זה התמודדות .תודה לכם על ההקשבה אתם עוזרים לי. אם ני שומר אל עצמי בלי הצעדים וזה אני מבריא או שאני נשאר במקום?

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80551

• חייח
  • חבר ותיק
היום 38 נקי ברוך השם אני מתקרב ל40יום. אומרים שאחרי 40יום של נקיות אז משתנה משהוא זה נכון?

תגובה: היומן שלי לפני 9 שנים #80552

• אבי גולן
  • רצף ניקיון נוכחי: 208 ימים
  • דירוג פלטיניום
לא יודע, אני נקי 270 יום, יש ימים יותר קלים ויש ימים קצת עם תאווה, בגלל זה אני מתמקד לרק להיום, וזה עובד.
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.
זמן ליצירת דף: 0.53 שניות

Are you sure?

כן