לתועלתי ולתועלת כולם, אתאר קצת את הנפילה האחרונה שלי. בליבי תקווה שמי שיראה אותי פעם הבאה כש"קשה לי" או להפך - כשממש טוב לי, שרק יקפיץ לי את זה מול העיניים ואני מניח שזה כבר יעשה את העבודה..
................
בימים האחרונים לפני כן, הרגשתי קצת רחוק מאלוקים ממה שהייתי לפני כן. "אני צריך לעשות עם זה משהו" רשמתי לעצמי בראש, אבל במציאות לא עשיתי כלום. נורת האזהרה הזאת המשיכה להציק לי שוב ושוב כששמתי לב שהתחלתי לפספס ערבית פה ושם, דבר שנגד את הקבלה האחרונה שקיבלתי. גם תפילה במניין כבר נתפספסה מידי פעם - גם היא כפופה לקבלה שקיבלתי.
אבל לא עשיתי כלום. התפילות כבר לא היו כנות ו"שופכות" כמו שהיו פעם, וגם ההתבודדות שרשמתי לעצמי לעשות לא קרתה. הכל היה מוכן.
אני לא פוגש כמעט בכלל נשים זרות ביום יום. בדרכי לכולל ובחזרה יש בקושי אנשים, שלא לדבר על הכולל עצמו, שם אולי אולי סדר נשים נוכח אבל רק ב'לומדעס'..
גם אינטרנט אין. בכלל. אין פרסומות, אין פייסבוק וואלה או סתם תמונות של ציפי ליבני או לבנת פורן. כלום. בקיצור, לא היה לי שום טריגר חיצוני שיפתה אותי לחשוב מחשבת זימה באותו יום.
קמתי בבוקר. דיברתי עם אשתי ו.. נמשכתי. ידעתי שזו לא משיכה נפשית רגשית טהורה... אמרתי לעצמי "הנה גל מגיע" אבל אז הרגעתי את עצמי כמו תמיד שבעצם אין לי איך ליפול כי אין לי אינטרנט, אז אין לי "כלים" לזה בכלל. וחוץ מזה, יותר מחודש לא יצא לי לראות בכלל אשה מושכת שאוכל "להתענג" עליה, אז ב-כ-ל-ל - אני מסודר. אני בסדר. הכל טוב.
בצהריים היה בא לי ממש, אבל ממש, להשתמש.
חזרתי הביתה מהכולל בצהריים כדי להרגע קצת, ואז התחלתי לחשוב "אם רק הייתי יודע איפה אשתי שמה את הכרטיס רשת", אותו כרטיס-רשת שהיא החביאה בהסכמת שנינו כדי שאני לא "אבזבז זמן" מול המחשב, ושנוציא אותו רק בעתות חירום.
אז חיפשתי כמו מטורף. לרגעים חשבתי לעצמי להפסיק ושאני יודע מה יקרה בסוף, אבל הרגעתי את עצמי - זה הרי בסופו של דבר יאפשר לי גם להכנס ל"שמור עיניך", להחכים קצת, להרגע.
נו... מה אתם חושבים? שאני לא אמצא?? מכונה משומנת בשס ופוסקים ו"רייד" ישיבתי (
) לא תתן לזה לקרות...
ישר (אחרי שטרחתי להבריג את הכרטיס עם החוטים במחשב) התיישבתי לכתוב את מילות החיפוש בגוגל, ואז גיליתי שאין לי בכלל פנטזיה מוגדרת בראש... אז חשבתי "מה בא לי עכשיו?" והקלדתי את המילים בשורת החיפוש. בלי לבדוק את הספורט או את הסדרות שאני אוהב או סתם חדשות מהעולם בחוץ, דבר שהייתי מנותק ממנו כל כך הרבה זמן וכל כך השתוקקתי לעשות. ועכשיו... כמו מטורף אין לי שום דבר לכתוב בגוגל חוץ מהזבל הזה.
בין לבין הספקתי לבדוק את "שמור עיניך" ולקבל עוד כמה "כווני חרטה", אבל בסוף זה קרה.
במשך שלוש שעות ישבתי, עובר מקטגוריה אחת לשניה כשכל אותו הזמן אני מנסה לצאת מזה. תוך כדי, כשאני מגורה יותר ויותר אני אומר לעצמי "אני לא נופל! לא אחרי 14 יום! לא אחרי שעליתי על המסלול!" אבל זה קרה בסוף.
לא הייתה שם כניעה. ניסיתי,
ודאי שניסיתי, אחרי כל מה שלמדתי וקראתי. אבל כנראה שלא ידעתי לעשות את זה נכון. כנראה שלא עשיתי את זה מספיק.
ואלוקים? אבא אוהב ורחמן? הייתי כל כך רחוק ממנו. האמת שהיצר שלי הדחיק אותו כל הזמן, "אל תכניס את עצמך לנושא הזה, אתה תצטרך לוותר על התענוג הזה" הוא אמר, וכך בעצם הפיל אותי.
במבט לאחור, זו לא הייתה נפילה של יום אחד ולא של שעה אחת. זו הייתה נפילה של 14 יום שבהם עשיתי דברים, התקדמתי, אבל לא מספיק.
לא עשיתי כל יום ביומו את ההתקדמות הכל כך הכרחית לאדם חולה וחוטא כמוני, ובעצם באיזשהו שלב כבר הלכתי אחורה.
אחרי שהתוודיתי היום בפני אשתי שמצאתי את "המחבוא" שלה, היא החליטה לקחת את הכרטיס לעבודה (אחרי שהייתה מופתעת שחיפשתי אחריו. היא לא יודעת עם מי יש לה עסק..
). אז אני לא יצליח להתחבר אולי לרשת, אבל אני
בטוח שזה לא יעצור אותי בפעם הבאה, כשארצה להשתמש שוב. איך? אני לא באמת יודע. אבל היי, גם לפני כן לא ידעתי והנה אני כאן היום, סופר מחדש.
אני רוצה להתקרב לה' בחזרה. בעצם, "אבא, אני לא יודע איך מרגיש אבא אוהב אמיתי. אני רוצה להתקרב אליך בחזרה"
תודה למי שקרא איתי עד כאן, מי יתן ויהיה לתועלתי ולתועלת כל הבאים בשערי "הספירה שלי"..
לילה טוב, נקי ובריא לכולם!