חברה, תודה רבה לכם על היום, אני מאוד מודה על היום, אם לא אתם אז לא הייתי עובר אותו.
העייפות מפילה אותי ואולי אני לא אכתוב הרבה.
יום מבוזבז לא יודע למה.
העמדתי את עצמי 3 פעמים היום סתם לפני נפילה, פעם בגלל תמונות ופעמיים סתם כי נגעתי.
יש לי בעיה במגורים כמו שאמרתי פעם, חלק מהחלונות פונים לבתים גם מאוכלסים באנשים וזה גורם לי לראות לעיתיפ דמות נשית מחלוני ולצערי פעם אפילו ריגלתי עד לאותו הרגע בו היא התפשטה ואוננתי כשאני פותח רק חריץ קטן בווילון ואצלי האור כבוי (הדבר בצורה קטלנית החמיר לי את ההתמכרות)
עכשיו אני כבר לא מחכה לאותו הרגע.
אבל החלטתי שהחלונות שלי יהיו פתוחים ולא מוסטים עם הווילון הכהה והחשוך שהורסים לי את המצב רוח ומחמירים לי את הבדידות.
אני מסיט את הווילונות רק כאשר אני הולך או חוזר למקלחת ומתלבש ו/או כאשר אני רואה משהו לא צנוע מהחלון, בחורה וכו'
רק כדי שגם הן יבינו שאני בן אדם, אני לא זז משם, ואני לא מכבה את האור או מסתתר מאחורי הווילון, אבל שיבינונה שאני שאני בורח מהתאווה וזה מפריע לי, שבת ישראל שיש מולה ביניינים לא מכסה את חלון החדר או לחילופין מתפשטת בו בלי (או מחליפה בגדים בלי) לחסות את החלון.
זה לא ראוי.
נראה לי שנפלתי בהרבה מבחנים בסמטר בגלל זהץ
ובגלל זה אני רוצה להלחם בזה עד הסוף כי אני מבין שאני יגור ממש קרוב לזה, אני תמיד אהיה צד ליד זה.
אבל אני תמיד אצטרך לברוח ולהמנע מזנע מזה.
מי יתן ויגיע יום נקי 5.
מה טוב שאני נורא רחוק מהבית וזה אומר שיש פחות עצלות... אבל כרגיל אין בכלל נוחות וכואב לי... כי החיים הייתי טיפוס של בית וכואב לי להיותת רחוק ממנו ועכשיו גם קשה לי ללמוד (כנראה בגלל זה, או בגלל התאווה או סיבות נוספות)
אני פשוט לא מצליח לכנס עיצה עם עצמי ולהיות נחושב בדעתי ש"זהו! אני לא מתפטע יותר"
לילה טוב.
אלוהים בבקשה תעזור לי... אני כולה גוויה בעולם הזה שבראת ואתה הענקת לי נשמה, שכנראה אני לא שואב ממנה את הכוח הקיומי הדרוש המינימלי בגלל שפגמתי, אני מבקש ממך שתפתח לי חזרה את צינורות השפע... אני צריך אותן, יש לך בריאה ניפלאה, תרום לי קצת כוחות ואני אנצל כמה שיתאפשר לי גם לקידום שלי בלימודים ובהקמת משפחה גם במצוות ובתהרה יתרה.
אני מרגיש כאילו אני חי על 1% אחוז של כוח... אם תתן לי 200% אז 100% אני אתן לדת 50% לימודים 50% משפחה.
בבקשה.
הלכתי לקרןא "שמע" שעל המיטה. להרוג את המזיקים שיצרתי...כלומר שאלנים יהרוג, אני רק אבקש... אלי אתפלל 18 את התפילה של חבו
"יהי רצון מלפניך יי או"א שכל טפה וטפה של זרע היוצא ממני בין באונס בין ברצון בין בשוגג בין במזיד בין ער ובין ישן בין במתכוין בין שלא במתכוין שלא במקום מצוה עשה למען שמך הגדול היוצא מפסוק חיל בלע ויקיאנו שתחזירם למקום קדושה והטוב בעיניך עשה:"
ואז ברוך אתה יי... מקבץ נדחי עמו ישראל.
אין לי את זה בסידור ו18 של צהריים וערב אני לא מתפלל, ויש לי סידור של האריזל האשכנזי וזה רק בספרדיים יש.
קיצור, עייף, תפילה ולישון.
אה כן, את הציצית שכחתי ללבוש היום