אהבת חסד ידידי
אולי אין הבדל בכמות, אבל אולי יהיה הבדל באיכות הנפילות.
בהתחלה איבדת אותי עם ה"ידידי", עכשיו אלוקים שחרר אותי קצת... ברשותך אתייחס רק בקשר למה שקורה אצלי:
ובכן, בינתיים אתה צודק.
עם פורנו נישאר לי חשק לעוד כמה נגלות באותו יום, ובאותו שבוע.
פורנו זה יכול להיות שעות, להבדיל אוננות.
פה אתה טועה בגדול (שוב, ביחס אלי). לצערי בלי פורנו היה לי חשק לכמה נגלות לראשונה אחרי הרבה זמן שלא העליתי זאת על דעתי. פשוט לא יכולתי להשתמש "רק" באוננות וחיפשתי דרך להנות יותר, וזו הייתה הדרך היחידה...
בקשר לשעות, היה יום שישבתי - בלי הגזמה - מהבוקר עד הערב ונלחמתי בפנטזיות של עצמי. פשוט ככה. היו הרבה מטלות בבית ודברים לעשות, גדולים וקטנים, חשובים ושאינם. לא עשיתי כלום! אבל נשארתי "נקי" באותו יום.. ממש כל הכבוד. יום אחר כך נפלתי (כצפוי). זכור לי שזה היה מתוך החלטה כנה שאני לא רוצה לחזור לאתמול, ליום העצבני, הכואב וחסר המעש, וגם הפוגעני וחסר ההתחשבות כלפי אשתי.
והאמת? בשקט בשקט.. היה לי כואב, אבל היום שלי היה קצת יותר שפוי. ועדיין, אני חושב ששימוש זה ח** ואני רוצה להיות נקי. אני פשוט לא רוצה להיות לא שפוי אבל נקי. לא הולך ביחד מבחינתי.
אבל לדעתי יש לך בעיה שמתאים לספונסר, או ליעוץ קבוצתי בסוף מפגש, או משהו כזה.
אולי תהיה אתה הספונסר שלי, נשמע שאתה מכיר אותי טוב
בקיצור, עקרונית התכוונתי שכל אחד יעשה מה שנראה לו הכי נכון בשבילו. רק רציתי לגלות ואולי גם להזהיר מפני מצבים אחרים שקרו אצלי ויכולים לקרות להרבה אחרים, כפי ששיתפו באוזני רבים.
תודה ל"אברך הלמדן" על הבמה, ולך על ההתיחסות. שבוע טוב:)