אסירות תודה על יום נקי
אסירות תודה על שיחות עם חברים
אסירות תודה על שיחה עם חבר ישן מאתרא הדין וחדש בטלפון (תודה חבר, אוהב.)
אני רוצה לשתף משהו כל כך פשוט שהבנתי אתמול והיום, עד כדי כך פשוט שאח"כ לא הבנתי מה לא הבנתי פעם.
עלה בי רצון חזק וממשי להשתמש, לזרוק הכל לפח, למחוק את כל המספרים מהטלפון ולהתנדף לחלוטין מהקבוצות ומהתכנית, אני אלוף בזה.
יצאתי החוצה מהכולל, עשיתי טלפון, ועוד אחד, וביקשתי מאלוקים שיקח את התאווה ממני, שיתן לי חופש ממנה רק להיום, הבנתי שזה החוסר אונים שלי, הכאב הזה שאני רוצה להשתמש ואני לא יכול להשתמש, ורק אלוקים יכול להוציא אותי מזה.
ואז התקשרתי לספונסר, וגם בפניו ביקשתי מאלוקים כנ"ל. והוא אמר לי, למה אתה מבקש מאלוקים שיקח ממך את התאווה, אלוקים לא עובד אצלך, אתה עובד אצלו, ואם הוא בחר בשבילך עכשיו תאווה, תבקש ממנו שיתן לך כוח לא להשתמש, אבל אתה צריך ללמוד לעבור דרך הקושי ולא לרצות שיקחו אותו ממך.
ואז הבנתי שאני אף פעם (גם אחרי שנכנסתי לתכנית) לא הסכמתי לזה שאני ארצה תאווה ולא יהיה לי, הסכמתי לוותר על להתאוות, הסכמתי לוותר על הכל, אבל אם אני כבר ממש בקריז, אני מוכן לוותר רק אם לא יהיה לי קשה, אני לא מוכן שאני ימשיך לרצות להשתמש ובכל אופן לא להשתמש,
ז'תומרת שלא ויתרתי על התאווה, ויתרתי על ההתאוות, אבל אם קשה לי אני דורש מאלוקים שיקח את זה ממני.
אסירות תודה לאבא אוהב, שכשהבנתי את זה ופעלתי לפי זה, אחרי יומיים, העסק נרגע.
נס.
תודה על ההקשבה,
סליחה אם יצאתי לא מובן.
זה מה יש.