כבר הרבה זמן שלא התיישבתי לכתוב ביומן שלי.
אני מאוד עמוס, וזה אסירות תודה ענקית, ובנוסף לזה האינטרנט שלי איטי מאוד מה שעוד יותר מקשה עלי את הכתיבה.
נתחיל בזה שבלי התכנית וניסיה, בלי עבודת הצעדים והספונסר שכל כך מחברים אותי לאלוקים ומלמדים אותי איך לא לפעול לפי הפגמים שלי, לא היה לי סיכוי להיות איפה שאני היום, לפני חודשיים בערך, הציעו לי לנהל מקום מסוים, וכל כך הרבה פעמים במהלך ההיכרות שלי עם המקום ואנשיו עשיתי טעויות שאפילו לא הייתי מודע להם, אם לא שאני מתייעץ על כל צעד ושעל.
ההמשך הטוב היה שהם כל כך נהנו ממני שהם נתנו לי הרבה יותר מרחב פעולה עם המון אמון ואהבה.
ביומיים האחרונים אני סובל מאובססיה מוגברת, כל אישה ברחוב מעיפה אותי ממבט ראשון, למרות שאני לא ממשיך למבט שני, אשתי הייתה אמורה לטבול וזה התפשל בפעם השנייה בתוך שבועיים, מה שגם מוסיף לי למכבסה במוח.
התייעצתי עם הספונסר והוא לא התרגש, הוא אמר לי שאני עושה את הפעולות וזה מה שחשוב, יש גם ימים כאלו.
היום בבוקר הבנתי משהו מאוד חשוב בשבילי, אני פועל על התאווה במבטים הראשונים שלי, אני רק בודק אם יש שם משהו מעניין שלא טוב לי להסתכל עליו, ואז אני לא מסתכל עליו, אבל אני מרעיל את עצמי עם כל מה שמתרוצץ מסביבי, סוג של מלחמה.
ואנחנו (אמור להיות ש)הפסקנו להילחם במשהו או במישהו.
ניסיתי עכשיו בצהריים לא להפנות את הראש שלי או את המבט שלי בכלל לכיוון שאני לא צריך להסתכל לשם, אם אין לי סיבה מיוחדת לבדוק מה קורה שם, אני לא חייב להסתכל לשם.
היה טוב.