כן בקודש היקר.
אני רק רוצה לומר לך שעד לפני כמה ימים בודדים הייתי נקי בערך 45 ימים, ולאחר מכן נפלתי, האמת לא יודע איך זה קרה אבל זה קרה. משום מה אחרי הנפילה לא הרגשתי רע, אבל בנפילה השנייה שבאה אחריה, ששם אני כבר פתחתי את הפלאפון הישן שלי שאין לו סינון - אז פתאום הרגשתי את הכאב העז, כאב כל כך עז שחודר לעצמות.. העולם היה נראה חשוב וקודר.. וזה לא הפסיק שם. אני המשכתי ליפול עוד ועוד מאז, ביום שבת אוננתי כל היום (בלי לגמור), במוצ"ש נפלתי נפילה גמורה עם הפלאפון, בקיצור, המצב לא היה משהו בלשון המעטה..
אני נמצא בפורום הזה כבר שנה פחות או יותר, קראתי הרבה סיפורים של חברים מחלימים, הרבה פעמים אמרתי לעצמי "טוב די. זה לא יכול להימשך ככה. בשום פנים ואופן אני לא יכול להמשיך לחיות בצורה כזו" ותפסתי את עצמי בידיים, ניסיתי לכתוב לעצמי תוכניות פעולה, ניסיתי לישון על הרצפה כדי לא לאונן במיטה (כי תמיד הייתי נופל במיטה), בקיצור - ניסיתי הרבה. ושום דבר לא באמת עבד. כי בסופו של דבר - גם אם הייתי מחזיק שבועיים או שלושה, הייתי נופל. פעם אחרונה שאוננתי הייתה לפני בערך 24 שעות. האמת גם בבוקר אוננתי קצת אבל ממש לא גמרתי.
הנקודה שלי היא פשוטה.
אני כל הזמן נלחמתי ונלחמתי, לפעמים הצלחתי, לפעמים נכשלתי, לפעמים הגעתי לכמה שבועות, פעם אחת הגעתי ל68 יום, אבל בסופו של דבר - תמיד תמיד הגיעה הנפילה אחרי זה.
רק בזמנים אלו אני מתחיל להבין ולהפנים, שפשוט, מלחמה בתאווה, איפוק של התפרצות היצר, זו לא הדרך הנכונה. הדרך הנכונה היא פשוט, כניעה. להודות בחוסר אונים. להודות בזה. להבין את זה. להפנים. בקיצור ללמוד את התוכנית של 12 הצעדים, ללמוד לחיות אותה וללכת על פיה.
זה דורש מאמץ, זה דורש השקעה. זה דורש עבודה עצמית. ובלי זה, כנראה שיהיה (לי לפחות) מאוד קשה להחלים.
אני ממש מציע לך לקרוא וללמוד את התוכנית של 12 הצעדים, אולי זה מה שבאמת מתאים לך. לי לפחות זה נראה מתאים.
הערה: אני לא יכול להחליט עבורך באיזה כלים להשתמש והאם לקיים את תוכנית 12 הצעדים או לא. ממש לא, וזו לא כוונתי. אני רק נותן הצעה מנסיוני האישי, שראיתי שאני פשוט לא מפסיק לאונן לא משנה מה ההשלכות וכמה זה כואב.
וזהו, מקווה שיהיה לך לתועלת ושתצליח ושתחלים.