לפני יומיים בערך כשהשתמשתי, הרגשתי כל כך רע, השימוש פשוט עשה לי רע שעזבתי את זה באמצע בלי לגמור אפילו.
זה ממש היה סבל נוראי, זה אף פעם לא קרה לי.
מעצמי פשוט סגרתי את הפלאפון באמצע.
חסד השם.
את האמת אין לי כוח שוב להתחיל ימים נקיים
עד שאני אגיע לשבועיים וכו' יקח זמן. אבל מה עדיף לי, ליפול?
ברור שלא.
יש לי רגשות בתוכי שאני לא יודע איך להוציא אותם ואין לי ממש דרך לבטא את זה. משהו מפריע לי ואני לא יודע מה זה.
אני אנסה בכל זאת. (כל פיסקה פה לא ממש קשורה אחת לשניה כי אני כותב מה שאני מרגיש וזה מה שיוצא אז סליחה מראש).
תמיד לפני השימוש הרגשות גוברים ואני נכנס לעולם של תענוגות ואחרי שאני מסיים להשתמש אני מבין פתאום כמה זה עושה לי רע. אבל ההשלכות לא עוצרות אותי.
התאווה פשוט משגעת אותי.
שמתי לב שבאופן תת מודעי יחסית אני חושב שכל מיני אנשים שאני מכיר גם סובלים מהבעיה הזאת.
למשל יש איזה רב נחמד שאני מכיר שאני מתפלל איתו לפעמים בבית כנסת והוא בעצבות כזאת ולפעמים הוא בפלאפון שלו בתפילות וכו' ואני חושד בו שהוא גם כן סובל מהתאווה. אבל מצד שני אני חושב שזה סתם המוח המעוות שלי, שמחפש עוד אנשים כאלה.
בעולם של התאווה והפנטזיות מרגישים כזה שחרור.. יואוו
מרגישים חיבור עצום, שחרור, שמחה עצומה.
כשאני בתוך התאווה, בחורה יפה נראית בשבילי כמו מקור כל הטוב.
זה לחזור למצב הבראשתי של אדם וחוה. איש ואישה.
השחרור, הרוגע וכל הרגשות שמלווים אותי עד לרגע הגמירה.
אוי ואבוי, השניות שאחרי הגמירה זה כמו השניות שאחרי אסון. כולם צורחים כולם המומים.
אני זוכר את היום הזה, ביום ה-45 שלי. אני זוכר את רגעי האימה שאחרי הגמירה. הרגשתי שהשמיים נפלו עליי.
כל כך נחרדתי שפשוט צעקתי וזעקתי בקולות של אימה ופחד. כל ה45 יום האלה התרסקו לי בפנים.
אני לא מאחל לאף אחד את ההרגשה האיומה הזאת.
מעניין איך זה להרגיש נקי 90 ימים..
מקווה שבעזרת הא-ל נזכה כולנו לעוד יום נקי ועוד ועוד בלי סוף. אמן.