שלום חבר יקר,
אצטרף לדברים של קודמיי, אבל אני רוצה לחלוק על דבריו של אבי גולן (מקווה שזה בסדר...). אני חושב שדוקא הזמן עכשיו הוא הכי מתאים לקבוצות, כי אין זמן יותר מתאים כדי להתחיל חיים בדרך נכונה.
יש כאלו שמאוננים או צופים בפורנו רק כי הם לא נשואים, אבל יש כאלו שזה בכלל לא שייך לזה, והחתונה לא פותרת שום בעיה (ולפעמים אפילו מחמירה אותה). אז אם אתה מהסוג השני, הזמן לטפל בבעיה היא עכשיו, ולא אחר כך.
אשתי תפסה אותי עם פורנו בפעם הראשונה בתוך השנה הראשונה לחתונה שלנו, וזה היה טראומה אדירה עבורה ופגיעה לא פשוטה בחיי הנישואין שלנו. בדיוק כפי ש"לוחם אמיץ" מספר, זה הרס לי לא רק את החיי נישואין אלא גם את החיי מין עצמם. לצערי לא ידעתי באותו זמן שיש לי בעיה שנקראת התמכרות, ולא ידעתי שיש פיתרון לכך, ולכן נגזר עלי ועליה לסבול עוד שנים ארוכות של כאב וצער.
אבל אתה כאן, ואתה אומר שאתה מודע לבעיה שלך, ויש כאן חברים שמספרים לך על הפיתרון, אז למה לדחות את זה?
וכמה מילים לסיום בנוגע לזה ששאלת האם יום אחד תשכח את זה. לצערי התשובה היא כנראה שלילית. אלוקים לא רוצה שנישאר ילדים תמימים, אבל הוא כן רוצה שנוכל להתגבר על עצמנו. יש הבדל גדול בין הרצון לא להתאוות בכלל, לבין הרצון להצליח בניסיון כאשר הוא מגיע. אמנם היה יותר כיף אם היינו יכולים לבחור באפשרות השניה, אבל במציאות זה כנראה לא קיים, והאפשרות השניה היא הטוב ביותר שאנחנו יכולים לשאוף אליו וגם לזכות בו.