עוד יום בהחלמה. יום עם גלים פחות חזקים, ברוך ה׳
אסירות תודה שיש לי זמן ריק בעבודה, ועוד מעט יהיה אפילו יותר ריק. היום ביקשתי מחבר שיהיה ספונסר שלי, בעזרת ה׳ אנחנו נתקדם
גם הייתי היום בקבוצה הטלפונית
היייתי בשלוש תפילות במניין
יום של המון אסירות תודה. מא׳ עד ת׳. מכוחו ולא מכוחי.
אני רוצה לכתוב פה למה אני רוצה להפסיק בכלל. לפעמים אני שוכח את זה, ואני חושב שראוי לציין את זה. אולי באחת השיחות היומיות אני אתמצת את זה לנקודות. אולי אני אקרא את זה מידי פעם, להזכיר לעצמי למה אני עושה את זה בכלל. נתחיל? נתחיל.
1. הראשון, הכי חשוב ומרכזי בעיני: אני רוצה זוגיות בריאה. אני רוצה אהבה שמרקיעה עד השחקים, וקשר אינטימי שיהיה רק עם אשתי לעתיד. אני רוצה להיות כל כולי מרוכז רק בה, ולא בנשים אחרות. אני רוצה שהאהבה שלנו תתעצם ותגדל להיות הדבר הכי ממלא ומרגש שיש לי בחיים. ואני לא רואה איך אהבה כזו יכולה להיות אם אני אמשיך לצפות בפורנו. כמה משברי אמון, כמה חוסר כנות. אני לא רוצה להסתכל על נשים אחרות ולנסות ללגום מהם. אני רוצה את הקשר הכי טוב ושלם עבור אשתי. כל כך הרבה זוגות מתפרקים בגלל פורנו או ח״ו בגידות. וגם אלה שלא, זה קרע ענק ביחסים. אני לא רוצה את זה. אני רוצה אחרת.
2. אני רוצה להגביר את הרגש שלי. ההתמכרות גרמה לי להיות כהה חושים, אדיש וציני. אני רוצה להרגיש בכל כוחי, גם רגשות שליליים. אני רוצה להרגיש אהבה במלוא עוזה, כאב, שמחה, חיבור, גם כעס. אני רוצה לחוות את הרגש עד תום. אני רוצה להתמודד עם רגשות מורכבים, לעכל אותם, לשחק איתם. לראות מה הם מלמדים אותי. לא לברוח אל התאווה. לתת להם לשנות אותי ולעצב אותי.
3. אני רוצה להתקרב לאלוקים. וכמה שאני ארצה להגיד שלא, יש בין הדברים קשר הדוק. אפילו בלי קשר לזה שזה מצווה מהדת. זה פשוט מרגיש לא נכון. ולא נעים לפנות לאלוקים ככה. ולא נעים להתפלל ככהץ ביקשו ממני להיות שליח ציבור בימים נוראים ורעדתי מפחד. לא מרגיש ראוי ומחובר אליו מספיק.
4. אני רוצה להיות לעזר. בכל התחומים. המקצוע שלי קשור בטיפול באנשים. אני עכשיו לוקח קורס לעזרה בטיפול נפשי אצל אנשים. אני רוצה להתנדב ולסייע במה שאוכל. וכשאני בשימוש אני כל הזמן בריכוז עצמי. זה מבזבז לי זמן יקר שיכולתי לנצל בשביל דברים טובים יותר. זה מעסיק לי את המחשבה, זה גורם לי להסתכל על נשים כאל אובייקט ולא כבני אדם
5. אני לא רוצה להיות חלק מהאנשים שצופים בפורנו. החפצת נשים, שידול לזנות, תפיסה מעוותת של יחסי מין וגוף האישה. לא חסר מחקרים על ההשפעות הרעות של פורנו, ולא חסר מחקרים על מה קורה עם אותן נשים חר כך. כואב הלב. לא רוצה להיות שם.
אני חושב שזהו. בטח יש עוד המון מה לכתוב, אבל אני מקווה שזה מספיק בשבילי ובשביל אחרים
אוהב וצריך!!