כככ
כותב בתקווה שיישלח. משהו שיושב עלי משום מה ולא מרפה. וזיכרון כזה צריך לשתף. התאווה אוהבת חושך, אז בואו נחשוף אותה למלא אור.
אז הייתי נקי בערך שבוע, והייתי בעננים. התקנתי חסימה לטלפון, חסימה למחשב, אני שומר על ימים של נקיות, הכל טוב
אבל.
כחלק מהותי מכור הייתי מאונן כמעט כל לילה לפני השינה. לפעמים אפילו בלי פורנו, לפעמים אפילו בלי חשק אמיתי. יותר מתוך הכרח. בלי זה היה לי מאוד קשה להירדם. וגם ככה ממש קשה לי להירדם.
אז בלילה כזה אני מתהפך במיטה שעות ולא נרדם. ואני מנסה, באמת מנסה, כי אני יודע שמחר יום חדש ועוד יום מצטרף לימי נקיות שצברתי. אני לא רוצה ליפול. לא רוצה ליפול. אני יודע שאם אני אפול זה יוביל לעוד מסכת שלמה של נפילות ואפאטיות והתרכזות רק בזה. אני לא רוצה ליפול, אבל התאווה דורשת את שלה.. ואני כבר לא מסוגל. בהתחלה דרך קליפים של שירים, מה שהחסימה של הפלאפון עוד מתיקה, וככל שהעיניים רואות הלב רוצה יותר.. כמובן שזה לא מספיק למכור כמוני..
אז אני בורח מהחדר אם כולם ומוצא בבסיס חדר אחר, ריק מאדם, אני מחבר את התקע למחשב ומתחיל לחפש דרך לעקוף את החסימה. את החסימה של הפלאפון ידעתי שאני לא אצליח, אבל עם המחשב.. אולי אם אני אנסה את זה.. ואוריד את זה.. יש סיכוי כלשהו שאני אפיל אותה.
ומאז אני באמוק, יצר כלשהו בי צועק לי להפסיק אבל אני מתעלם ממנו לחלוטין. מהרגע שאני מנסה אני יודע שאני אהיה חייב להצליח ואני לא אעזוב את זה עד שאני אצליח..
גיליתי את השיטה.. 50%.. 70%.. 100%.. אני תוהה לעצמי אם באמת הצלחתי.. מקליד כתובת אתר
והנה הזיכרון שחקוק לי בראש, שמפחיד אותי יותר מהכל
הצלחתי. והאנחת רווחה לא רצונית בכלל פשוט נפלאה ממני, כל כך בערגה, באושר של אסיר שהשתחרר מצינוק, בתאוותנות.. כאילו כל חיי חיכיתי לרגע הזה
הסוף כבר ברור כמובן, נפלתי באותו לילה ונפלתי עוד כל כך הרבה בימים הבאים עד שהתאזנתי.
אבל זה לא הטריד אותי כמו אותה אנחה
כאילו התאווה הייתה ממש אני.. כאילו היא חלק ממני, שולטת על כל גופי, ולעולם לא תיפרד ממני.. זה מפחיד.. אני יודע שזה לא באמת ככה, וברוך ה' מחר בבוקר אתחיל את היום התשיעי לנקיות. אבל זה כל כך מטריד.. כמה היא גדולה עלי ואני קטן. כמה, כמו שדיברו היום בקבוצה, אני חסר אונים..
אוהב אותכם כל כך,תודה על השותפות למסע