אני פותח את הדפדפן בגלישה בסתר, זה מה שחסר לי שיתפסו אותי באתר של מכורים, אני חושב לעצמי והתאווה כולה עונג, לצפות בפורנו זה בסדר אם יתפסו אותך, אבל לא באתר של מכורים הבחור מבין ענין.
מנגד הנשמה אומרת לי אולי כדאי להפסיק להשתמש בכלי הזה גלישה בסתר זה כלי בעיתי, מה בעיתי בו אני שואל, והיא עונה אתה מגדיל את החור השחור שבך, לא אל תתבלבל, לא את הרע בתוכך, אלא את ההסתר, המסתור, התאווה יודעת לגדול בחושך קשה לה עם האור, שם לב אני פותחת את החלון שיכנס אוויר נקי והיא מתכווצת לה בפינה, אני קצת מצוננת וקר לי היא עונה לה וממשיכה להתכווץ, היא צריכה את הבדידות שלך ממשיכה הנשמה, שטויות צועקת לה התאווה אני פותחת אותו לעולם הגדול בזכותי הוא מכיר שפות מכיר נשים מכל העולם, את מצמצמת אותו רק לאשה אחת.
ואני מבולבל אור חושך? בסדר מכבים מול יוונים אני מבין זה מלחמת האור בחושך, אבל למה שהתאווה יפריע לה אור? אבל נכון תמיד הדברים הללו באים בסודות הרי אני חי בשני עולמות המציאותי והדיגיטלי טוב נראה לי נברר את הסוגיה הזו בעתיד כרגע ממש אין לי תשובה.
ואני בשמור עיניך נפתחת לי חלונית עם אימייל help@gye.org.il אני מתחיל לכתוב שלום קראתי באתר שלכם שאתם ממליצים שיהיה חבר או תומך אני כותב שתי מילים והמחשב מוחק מילה ושוב אני כותב שתי מילים ושוב נמחק מילה, מה ניסגר עם המחשב הזה אני שואל את עצמי, ואז רואה שהתאווה עם האצבע על ה-Delete, לוחצת מרפה, ושוב לוחצת מרפה, הלו מה ניסגר אני שואל, והיא עונה Help אתה שולח Help מה הכוונה ? ראית מה האימייל שאתה שולח אליו אני לא שמתי לב ומה זה משנה, טוב אז אני אגיד לך היא עונה לי בהתנשאות Help, טוב ומה הבעיה הלפ שמלפ מה זה משנה, העיקר שיש משהו שיקשיב, זהו שלא, אתה יודע מה הפרוש של המילה Help, אני נראה לי שמשהו צריך עזרה אז הוא מבקש ממשהו ובאנגלית אומרים Help, טוב תמיד אמרתי שאתה לא משהו בשפות, תבדוק בתרגום, עֶזרָה ותסתכל למטה בתרגום, זה גם הַצִילוּ! זה שאתה רוצה קצת עזרה בסדר, אבל הַצִילוּ זה כבר מוגזם, עוד מעט הנשמה תגיד לך שאתה לא יכול לבד ועוד כל מני שטויות כאלו.
טוב אין ברירה אני מבין קם לחלון נושם אוויר צח ורואה שהיא מתכווצת, כותב במהירות את המייל, מה צריך לעשות בשביל להישאר נקיים תודה מראש כמובן, ושולח
לא עוברות להם עשר דקות ודואר נכנס
שלום צדיק,
נשמח לנסות לעזור.
האם נרשמת לאתר? אם כן, מה שם המשתמש שלך?
לשרותך תמיד,
יזחקאל
הלב משקשק, שלום צדיק, מה הוא צריך אותי שאשלים לו מנין? שהוא קורא לי צדיק
מצד שני הוא שמח לעזור זה, כבר התחלה טובה, אבל שוב למה צריך להירשם לאתר
ובסוף עוד כותב את השם שלו בשגיאות, לא רציני אומרת התאווה, אם בשם שלו הוא טועה אז גם העצות שלו לא משהו.
הנשמה בקול רך ומלטף זורקת לחלל האוויר מהסס? לא בטוח בעצמך?
בא נברר עם יחזקאל למה צריך להירשם לאתר
ואני כותב
לא נרשמתי
לשם מה צריך
למייל היומי אני קורא כשאני צריך דחיפה
תודה
אני שואל ועונה לעצמי, לשם מה צריך להירשם, תשובה בשביל המייל היומי, בשביל זה אני מסודר אני קורא כשאני צריך חיזוק.
אני עדין לא מבין שזו טעות של מתחילים, תכין את הכלים וכשהתאווה תתקוף תוציא אותם ותשתמש בהם, אבל בתוכנית החדשה זה כמו בהר סיני נַעֲשֶׂה וְנִשְׁמָע וברגע שנעשה בעזרת ה' גם לא נשמע מהתאווה.