לפני כמה שבועות הייתי בנופש עם משפחתי, כל פעם אני יודע, שאני אסיים את הנופש עם עוד כמה ק"ג עודפים על גופי , אני זוכר את הפעם הראשונה, אכלתי כמו חזיר אולי אפילו שניים, באיזה שהו שלב בארוחה התחלתי להסתובב, בשביל שהאוכל ירד ואוכל להכניס עוד, אפילו פתחתי את החגורה, ואני לוקח עוד אנטרקוט, מסיים ואוכל עוד אחד, ומרגיש שזהו אין יותר מקום בבטן, אז הולכים קצת ואפשר להכניס עוד טיפה, פעם אחת אני זוכר שאחרי שאכלתי יצאתי לסיבוב עם אשתי, ובדרך כמעט הקאתי מרוב אוכל שאכלתי, עם הזמן ניסיתי לעצור את בתאווה והתחלתי לאכול עם צלחות קטנות הכמויות אומנם קטנו, אבל עדין מעבר למנות הרגילות שאני אוכל, זה קורה לי בעיקר בבתי מלון שם המבחר גדול ואני רוצה לאכול מהכול, אחרי שאני מסיים לאכול אני מצטער הרי אני אצטרך עכשיו לעשות ספורט בשביל להוריד את מה שהעליתי, אבל לא עוזר כולם כל פעם מחדש כְּכֶלֶב שָׁב עַל קֵאוֹ, אני זוכר שכשהייתי ילד, ההורים היו אומרים לנו אל תאכל עם העיניים, והיום נפל לי האסימון הרי גם בתאווה אכלתי עם העיניים, להספיק כמה שיותר, לראות הרבה יותר, והרי בכלל לא נהנתי, אל תבינו לא נכון נהנתי מהתאווה ממש, אבל זה כמו שנהנתי מהאוכל חשבתי שאני נהנה, ניקח לדוגמא יינן שנהנה מהיין אני לא זוכר שהוא לוגם בקבוק שלם בשביל ליהנות מהיין "כדי לטעום את היין, חשוב לפזר את היין בכל חלל הפה למשך כמה רגעים, על מנת שיהיה במגע עם כל נקבוביות הטעם, וכך לחוות את כל מה שיש לו להציע" מהאתר של יקבי רמת הגולן , כלומר קח לגימה תמתין תהנה ממנה, הוא לא נהנה מהכמות הוא נהנה מהאיכות, ואני נראה לי גם באוכל לא יודע ליהנות מהטעם אלא מהכמות, ויותר מזה גם אם האוכל לא ערב לחכי אני טועם ממנו פעם נוספת ובכך רק הורס את חוש הטעם שלי, מהתאווה החלטתי להיפרד לצמיתות ב-כב' תמוז אומנם היא מתעקשת לחזור ואפילו הצליחה מספר פעמים מועט, אבל חוש הטעם התחיל להשתנות, ואני רק עכשיו מבין איזה דביל הייתי במקום ליהנות כל חיי מזוגיות בריאה עם כל הטוב שהיא מביאה, בחרתי ליהנות מהתאווה כי הזוגיות הלקויה לא הביאה לי את אותה הנאה, במו ידי שרפתי כל חלקה טובה בה, ולא ידעתי שזה כמו להשוות סוסיתא ליגואר בלי דלק, ואני משכנע את כולם הסוסיתא יותר טובה כי היא נוסעת על 70 קמ"ש , והיגואר אפילו לא מניע ורק הצופים מהצד מסתכלים ואומרים זה דביל שיכניס דלק וייסע